سمبوسه هندی با ماهی
درون تابه کمی روغن بریزد و پیاز را در آن تفت دهید. ماهی را به آن اضافه کنید و به همراه نمک و زردچوبه آن را تفت دهید.
مواد لازم:
مناسب برای 7-6 نفر
- ماهی خرد شده : 300گرم
- سیب زمینی متوسط آب پز شده :3 عدد
- گشنیز تازه خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
- پیاز خرد شده : یک عدد
- پودر زیره : یک قاشق مربا خوری
- پودر سیر : یک قاشق چایخوری
- فلفل قرمز : به میزان لازم
- شنبلیله خشک : 2 قاشق مربا خوری
- نمک و زردچوبه : میزان لازم
- روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم
- نان لواش : 4-5 ورق
دستور پخت:
درون تابه کمی روغن بریزد و پیاز را در آن تفت دهید. ماهی را به آن اضافه کنید و به همراه نمک و زردچوبه آن را تفت دهید.
سپس فلفل و سیر را همراه پودر زیره ، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، شنبلیله خشک و گشنیز تازه به مواد درون تابه اضافه کرده خوب تفت دهید.
سیب زمینی پخته و خرد شده را به مواد اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید.
مقداری از مواد را روی هر تکه نان قرار داده و به صورت مثلثی آن را پیچیده و در روغن سرخ کنید.
برای این کار باید نان را به صورت مستطیلهای بلند ببرید.
ارسال نظر