آموزش تصویری: پای موز و کره بادام زمینی
ویفرهای شکلاتی را داخل یک غذا ساز بریزید و بزنید تا خوب ریز شوند. باید حدود ۲ و ۱.۴ فنجان خرده بیسکویت داشته باشید.
مواد اولیه :
- ویفر شکلاتی 40 عدد باریک
- کره نصف فنجان (بدون نمک، آب شده)
- شیر 1 فنجان
- شکر نصف فنجان
- کره بادام زمینی 1 فنجان
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- موز 1 عدد بزرگ
- بادام زمینی 1/4 فنجان (خرد شده، بو داده)
ویفرهای شکلاتی را داخل یک غذا ساز بریزید و بزنید تا خوب ریز شوند. باید حدود ۲ و ۱.۴ فنجان خرده بیسکویت داشته باشید.
در یک کاسه بزرگ، خرده بیسکویت و کره را خوب هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. خرده بیسکویت ها را داخل یک قالب پای ۲۵ سانتی متری بریزید و با کف یک فنجان خرده بیسکویت ها را به کف و دیواره های ظرف فشار دهید تا حالت نان پای را پیدا کند. زمانی که مخلوط درون پای را آماده می کنید نان آن را در یخچال قرار دهید.
در یک روغن دان متوسط روی حرارت نسبتاً کم، شیر و شکر را مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر حل شود. کره بادام زمینی و وانیل را هم اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست و خامه ای شود.
مخلوط را در یک کاسه بزرگ بریزید.
خامه پر چرب سرد شده را در یک مخلوط کن یا با هم زن بزنید تا موج های سفت درست شود.
خامه زده شده را داخل مخلوط کره بادام زمینی بریزید.
موزها را حلقه کنید و آنها را به صورت یک لایه روی نان پای بچینید.
مخلوط کره بادام زمینی را روی موز ها بریزید و با یک کاردک صاف کنید و روی آن بادام زمینی بو داده خرد شده بپاشید.
پای را بدون پوشش ۵ ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود سپس برش دهید و سرو کنید.
ارسال نظر