پیتزا نیویورکی
خامه را کمی بجوشانید تا غلیظ شود؛ سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه کنید.
مواد لازم:
مناسب برای 4 نفر
- فلفل سفید : یک قاشق مرباخوری
- لیمو ترش : نصف یک عدد
- خامه یا سرشیر : یک فنجان
- خمیر پیتزا بزرگ : یک عدد
- گوشت ریش ریش شده نیم پز : 200 گرم
- روغن زیتون : به مقدار لازم
- پنیر موزارلا : به مقدار لازم
- پیاز متوسط : یک عدد
دستور پخت:
۱- فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت داغ کنید.
۲- پیاز را به صورت حلقه های ظریف با چاقو برش دهید و توسط روغن زیتون تا جایی که حلقه های پیاز طلایی شود سرخ کنید .
۳- خامه را کمی بجوشانید تا غلیظ شود؛ سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه کنید.
۴- خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن کنید .
۵- پنیر موزارلا و گوشت را به صورتی که روی خمیر را یک لایه کامل بپوشاند، بر روی خمیر بریزید. مخلوط خامه را به طوری که کاملا سطح پیتزا را بپوشاند، روی گوشت و پنیر بریزید.
۶- مقداری دیگر پنیر موزارلا روی پیتزا بریزید .
۷- پیازهای سرخ شده را به صورت یکنواخت بر روی پیتزا ی نیویورکی بپاشید.
۸- پیتزا نیویورکی نباید خشک شود برای جلوگیری از این امر بعد از ۱۰ دقیقه طبخ در فر به آن سر بزنید و زمانی که روی پیتزا کمی متمایل به رنگ طلایی شد آن را از فر خارج کنید.
نظر کاربران
پیتزا؟؟!!نیویورک؟؟!!چی میگن اینا!!!!!!