۱۵۶۷۵۷
۱ نظر
۵۰۱۳
۱ نظر
۵۰۱۳
پ

پیتزا نیویورکی

خامه را کمی بجوشانید تا غلیظ شود؛ سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه کنید.

آشپزآنلاین :

مواد لازم:

مناسب برای 4 نفر

  • فلفل سفید : یک قاشق مرباخوری
  • لیمو ترش : نصف یک عدد
  • خامه یا سرشیر : یک فنجان
  • خمیر پیتزا بزرگ : یک عدد
  • گوشت ریش ریش شده نیم پز : 200 گرم
  • روغن زیتون : به مقدار لازم
  • پنیر موزارلا : به مقدار لازم
  • پیاز متوسط : یک عدد

پیتزا نیویورکی

دستور پخت:

۱- فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت داغ کنید.

۲- پیاز را به صورت حلقه های ظریف با چاقو برش دهید و توسط روغن زیتون تا جایی که حلقه های پیاز طلایی شود سرخ کنید .

۳- خامه را کمی بجوشانید تا غلیظ شود؛ سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه کنید.

۴- خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن کنید .

۵- پنیر موزارلا و گوشت را به صورتی که روی خمیر را یک لایه کامل بپوشاند، بر روی خمیر بریزید. مخلوط خامه را به طوری که کاملا سطح پیتزا را بپوشاند، روی گوشت و پنیر بریزید.

۶- مقداری دیگر پنیر موزارلا روی پیتزا بریزید .

۷- پیازهای سرخ شده را به صورت یکنواخت بر روی پیتزا ی نیویورکی بپاشید.

۸- پیتزا نیویورکی نباید خشک شود برای جلوگیری از این امر بعد از ۱۰ دقیقه طبخ در فر به آن سر بزنید و زمانی که روی پیتزا کمی متمایل به رنگ طلایی شد آن را از فر خارج کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سفر

    پیتزا؟؟!!نیویورک؟؟!!چی میگن اینا!!!!!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج