دستور آشپزی: كورماي سبزي
روغن زيتون را در يك ظرف گرم كنيد. پياز را با ادويه روي حرارت ملايم بهمدت ۵تا ۶ دقيقه بپزيد تا طلايي شود. فلفل، سير و زنجبيل را نيز اضافه كرده و يك دقيقه بپزيد. سپس مايه را روي سبزيها بريزيد و ۵ دقيقه ديگر آن را بپزيد.
- روغن زيتون بكروبودار: يك قاشق غذاخوري
- پياز خرد شده: يك عدد
- پودر هل: يك قاشق چايخوري
- پودر زيره و گشنيز: هر كدام ۲ قاشق غذاخوري
- زردچوبه: يك قاشق غذاخوري
- فلفل تند خرد شده: يك عدد
- سير خرد شده: يك عدد
- پودر زنجبيل: يك قاشق چايخوري
- مخلوط سبزي شامل هويج، گل كلم، سيبزميني، كدوي خرد شده: ۸۰۰ گرم
- سبزيهاي تند: ۵۰۰ ميليليتر
- نخود فرنگي فريز شده: ۲۰۰ گرم
- ماست: ۲۰۰ ميليليتر
روش تهیه :
1. روغن زيتون را در يك ظرف گرم كنيد. پياز را با ادويه روي حرارت ملايم بهمدت 5تا 6 دقيقه بپزيد تا طلايي شود. فلفل، سير و زنجبيل را نيز اضافه كرده و يك دقيقه بپزيد. سپس مايه را روي سبزيها بريزيد و 5 دقيقه ديگر آن را بپزيد.
2. اگر افراد خانواده به 2 دسته گياهخوار و گوشتخوار تقسيم ميشوند، اين مايه را به 2 قسمت تقسيم كنيد. مرغ را تكهتكه كنيد و در يك ماهيتابه حرارت دهيد. نيمي از مواد سبزي را روي آن ريخته و 10 دقيقه بپزيد. نخود فرنگيها را هم تقسيم كنيد و روي مايه مرغ و سبزي بريزيد و 3 دقيقه بپزيد تا تمام سبزيها نرم شوند و مرغ هم كامل بپزد.
3. مايه را از روي حرارت برداشته و درصورت دلخواه ماست را به آن اضافه كنيد.
نكته: اگر ميخواهيد اين غذاي هندي را با گوشت ميل كنيد، ميتوانيد يك دوم سينه مرغ را براي هر نفر سرو كنيد.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر