پیتزای تخم مرغی، بدون نیاز به خمیر
دو عدد پیاز را در نصف فنجان روغن سرخ کرده، کمی زردچوبه به آن اضافه میکنیم. نصف پیازداغ (بدون روغن) را جدا کرده، کنار میگذاریم. دو قاشق رب گوجه را در یک فنجان آب حل میکنیم و در بقیه پیازداغ تفت میدهیم.
مواد لازم برای پیتزا تخم مرغی :
- دو عدد پیاز متوسط، معادل ۲۰۰ گرم
- دو کاسه ماست خوری پنیر پیتزا رنده شده، معادل ۲۰۰ گرم
- پنیر پیتزا : نصف فنجان
- کنسرو نخودفرنگی، معادل ۵۰ گرم
- دو قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی، معادل ۸۰ گرم
- دو قاشق غذاخوری جعفری خردکرده، معادل ۱۰ گرم
- یک کاسه ماستخوری گوشت چرخکرده، معادل ۲۵۰ گرم
- هفت عدد تخممرغ، نصف فنجان روغن، معادل ۵۰ گرم.
- نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
- یکچهارم قاشق چایخوری زعفران.
روش تهیه
1.دو عدد پیاز را در نصف فنجان روغن سرخ کرده، کمی زردچوبه به آن اضافه میکنیم.
2. نصف پیازداغ (بدون روغن) را جدا کرده، کنار میگذاریم. دو قاشق رب گوجه را در یک فنجان آب حل میکنیم و در بقیه پیازداغ تفت میدهیم.
3. سپس گوشت چرخکرده، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده، تفت میدهیم. نصف فنجان کنسرو نخودفرنگی را اضافه میکنیم تا مایه گوشتی آماده شود.
۴. سپس ماهیتابه را کمی کج میکنیم تا روغن آن جدا شود. هفت عدد تخممرغ، دو قاشق جعفری خردکرده، زعفران آب کرده، پیازداغ جدا کرده، کمی نمک و فلفل را مخلوط کرده، هم میزنیم تا مایه تخممرغی به دست آید.
۵. روغن مایه گوشتی را جدا کرده، در یک ماهیتابه بزرگ روی شعله میگذاریم. سپس مایه تخممرغی را اضافه کرده، در ماهیتابه را برای مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه میگذاریم تا تخممرغها تقریباً بسته شوند.
۶. کمی پنیر سپس مایه گوشتی را اضافه میکنیم و روی آن را دوباره پنیر میریزیم.در ماهیتابه را برای مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه میگذاریم تا پنیر ذوب شود. اکنون شعله را خاموش میکنیم.
۷. پیتزا تخممرغی را در دیس کشیده سپس آن را برش میزنیم تا آماده پذیرایی شود.
ارسال نظر