دستور آشپزی: سوپ با طعم لبو
براي تهيه سوپ لبو در قدم اول بايد پياز، سير و هويج را با ۲۰ گرم كره بهمدت ۴ تا ۵ دقيقه تفت دهيد. دقت كنيد كه در اين مرحله پيازها فقط بايد نرم شوند بدون اينكه بسوزند يا حتي طلايي شوند. بعد از اين مرحله سيبزميني و لبو را به پياز و سير و هويج تفتداده شده اضافه كنيد
- ۲ عدد سيبزميني متوسط
- لبو: ۵ عدد متوسط
- پياز: يك عدد كوچك
- سير: ۲ حبه
- هويج: يك عدد كوچك
- عصاره: مرغ يك عدد
- آب: ۵/۱ ليتر
- كره: ۲۰ گرم
- نمك و فلفل: به مقدار لازم
- جوز هندي: به مقدار لازم
- خامه: براي تزئين روي سوپ
دستور پخت :
براي تهيه سوپ لبو در قدم اول بايد پياز، سير و هويج را با ۲۰ گرم كره بهمدت ۴ تا ۵ دقيقه تفت دهيد. دقت كنيد كه در اين مرحله پيازها فقط بايد نرم شوند بدون اينكه بسوزند يا حتي طلايي شوند. بعد از اين مرحله سيبزميني و لبو را به پياز و سير و هويج تفتداده شده اضافه كنيد و بهمدت ۵ تا ۶ دقيقه با حرارت بسيار كم و كاملا كنترل شده تفت دهيد تا كمي آب بيندازد. حالا نوبت به اضافه كردن عصاره مرغ ميرسد همزمان با اين مرحله بايد آب را هم به محتويات سوپتان اضافه كنيد اما اين نكته را در نظر بگيريد كه مقدار آبي كه اضافه ميكنيد بايد بهطور كامل محتويات ظرف شما را بپوشاند. يعني چيزي حدود ۳ تا ۴ سانتيمتر بالاتر از سطح سبزيهاي داخل ظرف باشد. حالا منتظر بمانيد تا آب جوش بيايد، سپس حرارت شعله را كم كنيد و ۱۵ تا ۲۰ دقيقه صبر كنيد تا سبزيهاي شما كاملا بپزند. بعد از اين زمان منتظر بمانيد تا سوپ لبوي نيمه آماده شما كمي خنك شود و سپس آن را داخل مخلوط كن بريزيد و تمام مواد را كاملا با هم مخلوط كنيد. نمك و فلفل را هم در همين مرحله به سوپتان اضافه كنيد. حالا كافي است كه سوپتان را تست كنيد چون سوپ لبوي شما آماده است البته هنوز
مرحله تزئين آن باقي مانده. براي تزئين بايد سراغ جوز هندي و مقدار كمي خامه برويد. البته در ريختن خامه بايد كاملا دقت كنيد چون خامه نبايد در اين مرحله به داخل سوپ راه پيدا كند زيرا سفيدي آن رنگ قرمز منحصر به فرد سوپ لبوي شما را آسيبپذير ميكند.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر