طرز تهیه پیتزا دو طبقه
سس کچاپ را با قاشق روی خمیر بمالید و بعد روی آن سس کاری اضافه کنید. مقداری پنیر روی سسها بریزید تا زمانی که مواد پیتزا را اضافه میکنید، چسبندگی لازم ایجاد شود.
- وعده غذایی: شام
- زمان پخت : ۶۰ دقیقه
- نوع غذا: پیتزا و ساندویچ
- زمان آماده سازی مواد: ۰دقیقه
مواد لازم برای ۴ نفر:
- ژامبون مرغ یا گوشت برای هر دو طبقه : ۶۵۰ الی ۷۰۰ گرم
- فیله مرغ : ۱۰ عدد
- گوشت مغز ران گوساله : ۴۰۰ گرم
- سالامی (نوعی کالباس) برای روی پیتزا : پنج عدد
- قارچ، سس کچاپ و کاری : به میزان لازم
- فلفل سبز و پیازچه : به میزان لازم
- پنیر پیتزا برای هر طبقه : ۳۵۰گرم
- پنیر پیتزا برای روی خمیر : ۳۰ گرم
- خمیر پیتزا : دو عدد
طرز تهیه:
1- سس کچاپ را با قاشق روی خمیر بمالید و بعد روی آن سس کاری اضافه کنید.
2- مقداری پنیر روی سسها بریزید تا زمانی که مواد پیتزا را اضافه میکنید، چسبندگی لازم ایجاد شود.
3- نیمی از ژامبون را روی خمیر بیفزایید و مجددا 15 درصد پنیر را اضافه کنید.
4- قارچ، فلفل سبز و پیازچه را نیز بیفزایید و مابقی پنیر را روی آن بریزید تا طبقه اول پیتزا آماده شود.
5- برای طبقه دوم بعد از این که سسها را اضافه کردید، مقداری پنیر و گوشت پختهشده به همراه فیله مرغ و سالامی را به طور یکنواخت روی خمیر قرار دهید و روی آن را پنیر بریزید.
6- فر را روی حرارت 240 تا 250 درجه سانتیگراد بگذارید و هر طبقه از پیتزا را جداگانه در طبقه وسط فر قرار دهید تا رنگ پنیر پیتزا عوض شود.
7- روی طبقه اول سس بریزید و طبقه دوم را روی آن قرار دهید و به اندازه دلخواه برش بزنید.
ارسال نظر