۱۴۶۷۵۵۳
۱ نظر
۳۱۰
۱ نظر
۳۱۰
پ

چطور با کدو حلوایی مربا بپزیم؟ + فوت و فن

اگر به درست کردن مرباهای متفاوت خانگی علاقه دارید، حالا که فصل کدو حلوایی است.

غذالند: مرباها یکی از محبوب‌ترین خوراکی‌های میز صبحانه هستند. اگر به درست کردن مرباهای متفاوت خانگی علاقه دارید، حالا که فصل کدو حلوایی است دست به کار شوید و این مربای خوش‌رنگ و خوش‌طعم را درست کنید.

چطور با کدو حلوایی مربا بپزیم؟ + فوت و فن

مربای کدو حلوایی بافت نرم و طعم متفاوتی دارد به همین دلیل درست کردن آن پیشنهاد خوبی برای روزهای پاییزی است.

نام: مربای کدو حلوایی

آماده‌سازی: ۶۰ دقیقه

تعداد: ۸ نفر

مواد لازم:

کدو حلوایی: ۲ کیلوگرم

شکر: ۲ کیلوگرم

زعفران دم‌کرده غلیظ: به میزان لازم

آبلیمو : ۲ قاشق غذاخوری

آب: ۶ لیوان

هل سبز خردشده: ۱۰ عدد

روش تهیه:

۱. کدو را بشویید. پوست و تخمه‌های آن را جدا کنید و به شکل دلخواه برش بزنید. مربای کدو حلوایی رنده‌شده هم مرسوم است. هرچه قطعات کدو ریزتر باشد، بافت نهایی مربا بهتر می‌شود.

۲. کدوها را با یک لیوان آب نیم‌پز کنید. مراقب باشید که کدوها زیاد نپزند و له نشوند. وقتی کدوها نیم‌پز شد، آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خشک شوند.

۳. آب و شکر را مخلوط کنید و روی شعله متوسط گاز بگذارید تا جوش بیاید. سپس شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید شهد مربا قوام پیدا کند و غلیظ شود. برای آزمایش میزان قوام شربت مربا کمی از شربت را با قاشق بردارید و اجازه دهید سرد شود. اگر شربت مثل عسل کشدار بود و به‌سختی از قاشق ریخته شد، قوام شربت مربا مناسب است.

۴. کدوهای نیم‌پزشده را به شهد اضافه کنید و این ترکیب را روی حرارت ملایم به‌مدت ۴۵ دقیقه بپزید. اگر کدوها سفت بود، مدت زمان پخت را بیشتر کنید. مربا را چند بار هم بزنید تا ته نگیرد و نسوزد.

۵. در ۱۰ دقیقه پایانی پخت مربا، دانه هل خردشده، آبلیمو و زعفران دم‌کرده غلیظ را به مربا اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه شعله گاز را خاموش کنید تا مربا خنک شود. اگر به مربای در حال پخت آبلیمو اضافه کنید، احتمال شکرک زدن آن کم می‌شود.

نکته: حین درست شدن مربا درِ قابلمه را نگذارید، چون هم مربا بدرنگ و کدر می‌شود و هم روی گاز سر می‌رود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نظر کاربران

    • ناشناس

      اگر میخواهید مربا کدو حلوایی خوشمزه تر داشته باشید

      مقداری آهک رو خیس میکنید و با آهک کاملا مخلوط کنید بعد از 24 ساعت آب آهک رو صاف میکنید کدو حلوایی قطعه قطعه شده رو به مدت 48 ساعت در آب آهک قرار میدید
      بعد از 48 ساعت کدو حلوایی بیرون میاریم و میشوریم و بقیه مراحل جلو میبریم.
      علت اینکار: ترد شدن کدو حلوایی و طعم بی نظیر اون هستش
      این نحوه آماده سازی شامل مربا پوست هندوانه هم میشود

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج