طرز تهیه خوراک مرغ و چدار
از هر نوع سبزیجات تازهای که دردسترس دارید برای این خوراک میتوانید استفاده کنید.
مجله سیب سبز: از هر نوع سبزیجات تازهای که دردسترس دارید برای این خوراک میتوانید استفاده کنید.
مواد لازم:
- فیلهمرغ: ۳۰۰ گرم
- سیبزمینی: یک عدد بزرگ
- پیاز: یک عدد متوسط
- لیموترش تازه: یک عدد
- نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز: به میزان لازم
- پودر سیر: یکدوم قاشق چایخوری
- روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
- پنیر چدار رنده شده: ۷۰ گرم
طرز تهیه:
1- داخل یک کاسه فیلههای مرغ را با نمک، فلفل، لیموترش و پودرسیر مزهدار کنید و بگذارید داخل یخچال به مدت یک ساعت یا بیشتر بماند.
2- فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
3- حالا سیبزمینی و پیاز را حلقهای خرد کنید و کنار بگذارید.
4-کف ظرف مخصوص فر یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و بعد یک لایه سیبزمینی کف ظرف بچینید و روی آن کمی فلفل و نمک بپاشید. در لایه دوم پیاز را بچینید و روی پیازها، فیلههای مرغ را قرار دهید. در آخر هم روی مرغها پنیر چدار بریزید و روی ظرف را با فویل بپوشانید و داخل فر بگذارید تا به مدت 30 دقیقه بپزد، بعد فویل را از روی ظرف بردارید و گریل بالای فر را روشن کرده و اجازه دهید پنیر روی غذا برشته شود، سپس نوشجان کنید.
پ
ارسال نظر