ترفند پخت برنج با ته دیگ زعفرانی به روش بازاری
هر بانویی که قصد اثبات خوش سلیقگی خود در آشپزی را دارد به کمک پخت برنج میتواند کدبانو بودن خود را اثبات کند.
به جرات میتوان گفت هر بانویی که قصد اثبات خوش سلیقگی خود در آشپزی را دارد به کمک پخت برنج با ته دیگ زعفرانی می تواند کدبانو بودن خود را اثبات کند.
ترفندهایی برای پخت برنج با ته دیگ زعفرانی وجود دارند که به کمک هر یک به راحتی می توان چنین ته دیگی را آماده کرد. پخت برنج مطابق با این روش برای مهمانی ها و مجالس به شدت توصیه می شود. در آماده کردن ته دیگ زعفرانی باید به نکات مهم توجه کرد. ته دیگ زعفرانی می تواند به رنگی شدن سفره های ایرانی کمک بسیار زیادی کند. به صراحت می توان ادعا کرد که خوشمزه ترین ته دیگ رستورانی است که به دلیل طعم و بافت منسجمی که دارد محبوب دل ها شده است.
ترفند پخت برنج با ته دیگ زعفرانی به صورت رستورانی
پخت برنج با ته دیگ زعفرانی بسیار ساده و به دور از هرگونه پیچیدگی می باشد. به راحتی می توان در منزل اقدام به طبخ برنج مطابق با این روش کرد. برای درست کردن این ته دیگ باید مواد اولیه را پیش از پخت آماده نمود. برای ته دیگ زعفرانی نیاز به یک سوم پیمانه روغن می باشد. راز خوشرنگ شدن این ته دیگ زعفران غلیظ می باشد.
هرچقدر مقدار زعفران در این ته دیگ بیشتر باشد طعم آن بهتر خواهد بود. ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری زعفران غلیظ برای آماده کردن ته دیگ کافی است. برای ته دیگ زعفرانی باید از ۳ پیمانه برنج استفاده کرد. هرچقدر تعداد نفرات بیشتر باشد باید مقدار برنج را نیز اضافه کرد.
مراحل تهیه برنج با ته دیگ زعفرانی
برای پخت ته دیگ برنج زعفرانی باید مراحل زیر را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارید. با اجرای مراحل ساده زیر می توان بهترین ته دیگ زعفرانی را آماده کرد.
در مرحله اول باید برنج را به مدت دو ساعت در داخل آب و نمک خیس کرد. میزان آب و نمک باید استاندارد باشد، در غیر این صورت برنج بعد از پخت شفته خواهد شد. در مرحله بعدی باید برنج ها را به داخل قابلمه ای انتقال داد.
در این مرحله بعد از جوشیدن برنج باید آب آن را خالی کرد. برای خالی کردن آب برنج باید از صافی استفاده نمود. سپس روی برنج آب باید بریزیم، در این صورت بدن حالت زنده بودن خود را حفظ خواهد کرد. برای دریافت نتایج بهتر برنج را به صورت نیم پز از روی حرارت برداشت.
در مرحله بعدی باید یک سوم از برنج را به داخل یک کاسه جدید انتقال داد. هرچقدر مقدار برنج بیشتر باشد؛ ته دیگ زعفرانی بیشتر خواهد بود. در ادامه روغن را به برنج باید به آرامی اضافه کرد. سپس باید چند دقیقه برنج را هم زد و در مرحله بعدی زعفران را اضافه نمود. در این مرحله نیز باید همزدن را تا چند دقیقه ادامه داد. همزدن باید به گونه ای باشد که موجب له شدن برنج ها نشود.
در گام بعدی باید ته قابلمه را به کمک یک فرچه به خوبی چرب کرد. پس از چرب کردن قابلمه نوبت اضافه کردن مواد ته دیگ زعفرانی می باشد. برای اثبات کدبانو خود می توانید انتهای قابلمه را کنجد پاشی کنید.
در مرحله بعدی باید مواد ته دیگ را اضافه نمود. مواد ته دیگ باید به صورت تدریجی اضافه شوند. همچنین ضخامت مواد در تمامی بخش ها باید یکسان باشد. در نهایت یک لایه نازک از مواد ته دیگ کف قابلمه را باید بپوشاند. در نهایت به کمک قاشق باید مواد ته دیگ را منسجم کرد. در گام بعدی نوبت اضافه کردن برنج های آبکشی شده می باشد.
در مرحله بعدی باید قابلمه را روی حرارت قرار داد. حرارت زیر قابلمه را باید به گونه ای تنظیم کرد که باعث سوختگی ته دیگ نشود. در ادامه قابلمه به همراه مواد برنجی باید ۳۰ الی ۳۵ دقیقه روی حرارت مستقیم قرار بگیرد. بعد از پخت باید حرارت زیر شعله اجاق گاز را خاموش کرد. در این مرحله باید یک ظرف برای سرو غذا انتخاب کرد. برنج با ته دیگ زعفرانی معجزه ای از طعم خوش می باشد.
این برنج را به همراه غذاهای ایرانی مختلف می توان سرو کرد. برای سرو برنج باید چند دقیقه صبر کرد. در نهایت می توان این برنج به ته دیگ زعفرانی را سرو کنید.
ارسال نظر