خوشمزهتر از این سالاد نخوردی! حتما امتحان کن
سالادها بند دل بعضی از افراد هستند. تا سالاد نباشد غذا به جانشان نمینشیند!
راهنماتو: «خوشمزه ترین سالادی که خوردی چیه؟! نگو شیرازی! یکم جدید باش!!!» سالادها بند دل بعضی از افراد هستند. تا سالاد نباشد غذا به جانشان نمینشیند! و وقتی هم سالاد باشد اولویت با آن است! برعکس عدهای هم هستند که آنقدر غذا خوردن را دوست دارند که سالاد را با تمام جذابیتهایش به راحتی کنار میگذارند تا مبادا سیرشان کند و غذا کم بخورند! این هم داستانی است! سلیقهها متفاوت هستند!
این سالاد که پیش روی شماست از آنهایی است که هر دو دسته افراد نامبرده به شدت دوستش خواهند داشت! فقط باید مراقبت باشید به اندازه درست کنید که سر آن دعوا نشود!
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
سیب زمینی متوسط |
3 عدد |
سینه مرغ |
یک عدد |
پیاز |
یک عدد |
شوید تازه |
¾ پیمانه |
پیازچه |
5 ساقه |
گردو |
یک مشت! |
خیارشور متوسط |
5 عدد |
کلم سفید |
¼ عدد |
نخود فرنگی پخته یا کنسرو نخود فرنگی |
یک پیمانه |
تخم گشنیز، فلفل سیاه، برگ بو، نمک |
به میزان لازم |
سیر |
2 حبه |
مواد لازم برای سس:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
ماست یونانی یا هر نوع ماست غلیظ |
6 قاشق غذاخوری |
سس مایونز |
2 قاشق غذا خوری |
سس خردل |
2 قاشق غذا خوری |
آب لیموی تازه |
یک عدد |
فلفل سیاه |
نصف قاشق مرباخوری |
آویشن |
یک قاشق مرباخوری |
شوید خشک |
یک قاشق مرباخوری |
پولبیبر |
یک قاشق چای خوری |
طرز تهیه:
سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز که فقط شسته و پوست آن را گرفتهاید به صورت درسته در یک قابلمه قرار بدهید. ۲ حبه سیر را هم به همراه نمک، برگ بو، فلفل سیاه و تخم گشنیز و مقداری آب روی گاز قرار بدهید تا سینه مرغ کاملا بپزد. بعد آن را آبکشی کنید و ریش ریش کرده و کنار بگذارید.
سیب زمینیها را هم بشویید و پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. آنها را هم به همراه آب و نمک در یک قابلمه قرار داده و اجازه بدهید به خوبی بپزند. فقط نکته مهم این است که نباید سیب زمینیها آنقدر بپزند که له بشوند چون بافت سالاد را به هم خواهد ریخت!
کلم سفید را هم بشویید و بعد که آب آن خارج شد به صورت رشتههای نازک برش بزنید.
شوید را هم بعد از شست و شو خرد کنید.
خیارشورها را هم نگینی ریز خرد کنید. نخود فرنگی اگر به صورت کنسرو باشد که مشکلی نیست و آماده است، در غیر این صورت آنها را هم با مقداری آب بگذارید خوب پخته شوند.
پیازچههای عزیز و خوشبو را هم بشویید و خرد کنید.
گردو هم نیاز به خرد شدن دارد ولی نباید پودر بشود چون قرار است زیر دندان به خوبی حس شود پس از چاقو کمک بگیرید.
طرز تهیه سس:
ماست غلیظ را به همراه سس مایونز، سس خردل، فلفل سیاه، آویشن، پولبیبر و شوید خشک به خوبی مخلوط کنید تا یکدست بشود. آب لیموی تازه را هم روی آنها بچکانید و از عطر آن لذت ببرید!
در یک ظرف بزرگ سینه مرغ پخته و ریش ریش شده را به همراه سیب زمینیهای نگینی پخته شده که خوب هم سرد شدهاند و همراهی کلمهای رشتهای، خیارشور نگینی، گردوهای خرد شده و پیازچه ها قرار بدهید. سس را داخل آن ریخته و تمام قسمتها را به خوبی با سس مخلوط کنید. وقتی کاملا یکدست شد به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعمها در یکدیگر ادغام شوند.
این سالاد بی نهایت خوشمزه، خوش عطر و خوش جلوه است! مطمئن باشید برای هرکسی درست کنید باز هم از آن طلب خواهد کرد! مهمانیهایتان را شور و اشتیاق میبخشد و برای خودتان هم بسیار دوست داشتنی خواهد بود.
اگر سس مایونز استفاده نمیکنید میتوانید به همان میزان که گفته شد از ماست داخل سس بریزید تا رژیمیتر هم عمل کرده و نگرانی از این بابت نداشته باشید. نوش جان
ارسال نظر