قزلآلاي دامني
در اين غذا، تكههاي ماهي قزلآلا به شكل دامنهاي كوتاه بريده شده و باعث معروف شدن اين غذا به « قزلآلاي دامني» شده است.
مجله سیب س بز:
- روغن زيتون: يك قاشق سوپخوري
- فلفل دلمهاي با رنگهاي مختلف، خرد شده: 3عدد
- پياز بزرگ ساطوري شده: يك عدد
- سيبزميني ريز، با پوست و دو نيم شده: 400گرم
- فلفل پاپريكاي دودي: 2 قاشق سوپخوري
- سير خرد شده: 2 بوته
- پودر آويشن خشك: 2 قاشق چايخوري
- گوجهفرنگي پوست گرفته: 400 گرم
- كنسرو فيله ماهي قزلآلا: 4 عدد
- جعفري ساطوري شده براي تزئين غذا (به دلخواه): يك قاشق سوپخوري
روش تهیه:
1. روغن را درون تابه بزرگي داغ كرده و فلفلها، پياز و سيبزميني را اضافه كنيد و براي 5 تا 8 دقيقه مدام هم بزنيد تا مواد به رنگ طلايي درآيند. بعد پاپريكا، سير، آويشن و گوجهفرنگي را اضافه كنيد. وقتي مواد داخل تابه شروع به جوشيدن كرد، شعله را كم كرده، در تابه را رويش بگذاريد و اجازه دهيد براي 12 دقيقه با شعله كم بجوشد. اگر احساس كرديد سس زيادي غليظ شده، مقدار بسيار كمي آب به آن اضافه كنيد.
2. حالا مقداري ادويه به سس اضافه كرده و تكههاي ماهي را طوري داخل سس بگذاريد كه پوست ماهي روي سطح تابه قرار گيرد. دوباره در تابه را گذاشته و 8 دقيقه ديگر صبر كنيد تا ماهي با سس بجوشد و كاملا پخته شود. اگر دوست داريد، مقداري جعفري روي ماهيها بريزيد و آن را سرو كنيد.
نكته: در اين غذا، تكههاي ماهي قزلآلا به شكل دامنهاي كوتاه بريده شده و باعث معروف شدن اين غذا به « قزلآلاي دامني» شده است.
ارسال نظر