۱۳۸۸۴۹۴
۲ نظر
۱۹۱۳
۲ نظر
۱۹۱۳
پ

این غذا جان می‌دهد برای مهمانی‌های زمستانی

بعضی از غذا‌ها حتی اسمشان هم هیجان انگیز است چه برسد به طعم و مزه آنها.

برترین‌ها: بعضی از غذا‌ها حتی اسمشان هم هیجان انگیز است چه برسد به طعم و مزه آنها. لبوپلو از آن غذا‌هایی است که جان می‌دهد برای مهمانی‌ها البته اگر مهمانتان لبو دوست داشته باشد.

این غذا جان می‌دهد برای مهمانی‌های زمستانی این غذا جان می‌دهد برای مهمانی‌های زمستانی این غذا جان می‌دهد برای مهمانی‌های زمستانی این غذا جان می‌دهد برای مهمانی‌های زمستانی

مواد لازم برای ۳ نفر

4 عدد لبو

1 عدد سینه کامل مرغ

1 عدد پیاز

3 پیمانه برنج

1 ق س زعفران محلول در آب

به میزان لازم روغن

به میزان لازم شکر، نمک و فلفل

این غذا جان می‌دهد برای مهمانی‌های زمستانی این غذا جان می‌دهد برای مهمانی‌های زمستانی این غذا جان می‌دهد برای مهمانی‌های زمستانی این غذا جان می‌دهد برای مهمانی‌های زمستانی

طرز تهیه:

1. ابتدا لبو ها را خوب بشویید، سر و دم آنها را جدا کرده، داخل قابلمه همراه با مقدار لازم آب بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا لبو ها بپزند. مقداری شکر هم داخل قابلمه بریزید. بعد از آنکه لبو ها پختند، آنها را از داخل قابلمه در آورده و پوست بگیرید، سپس آنها را نگینی خرد کنید.

2. در این میان مرغ را به صورت نگینی خرد کنید و آن را به زعفران و کمی نمک و فلفل آغشته کنید. در یک تابه کمی روغن بریزید، پیاز را خردکنید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا تکه های مرغ را داخل آن خوب تفت دهید. در یک کاسه تکه های مرغ و لبو را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

این غذا جان می‌دهد برای مهمانی‌های زمستانی این غذا جان می‌دهد برای مهمانی‌های زمستانی این غذا جان می‌دهد برای مهمانی‌های زمستانی این غذا جان می‌دهد برای مهمانی‌های زمستانی

3. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را که از قبل خیس کرده بودید داخل قابلمه بریزید. صبر کنید تا برنج کمی نرم شود، سپس آن را آبکش کنید.

4. داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ مورد نظرتان را داخل آن قرار دهید. حالا برنج و مخلوط لبو را لابه لای هم داخل قابلمه بریزید، سپس برنج را دم کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    ببخشید. اون چغندر هست که بعد از پخت بهش میگن. لبو. خخ

  • علی

    واقعا درسته فرق است بین لبو و چغندر...

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج