۱۳۸۶
۱ نظر
۵۰۰۰
۱ نظر
۵۰۰۰
پ

ماهي سوخاري

اين ماهي، خوردن دارد!




اين ماهي فوق‌العاده ترد و خوشمزه است. سختي ماهي به استخوان‌هايش است اما اگر بدانيد امگا3 موجود در آن‌چه معجزه‌اي در بدن‌تان مي‌كند، سختي‌اش را به جان مي‌خريد به‌خصوص اگر ماهي از نوع سوخاري و به اين تردي باشد.

مواد لازم براي 4 نفر
  • آرد سوخاري: 2 فنجان
  • نمك: يك دوم قاشق چاي‌خوري
  • فلفل: يك چهارم قاشق چاي‌خوري
  • كره ذوب شده: 3 قاشق غذاخوري
  • ماهي(به‌صورت دلخواه از هر نوع): 500 گرم


روش تهیه :

۱. در يك كاسه بزرگ، آرد سوخاري و نمك و فلفل را خوب مخلوط كنيد.
2. ماهي را به‌صورت نواري ببريد. آن را در كره قرار دهيد و بعد در آرد سوخاري بغلتانيد.
۳. ماهي‌ها را در سيني مخصوص پخت ماهي كه قبلا با كاغذ مخصوص پوشانده شده قرار دهيد.
4. آنها را حدود 15 دقيقه بپزيدتا زماني كه طلايي شوند.
۵. آن را با ليمو سرو كنيد.

منبع : مجله سیب سبز

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • deniz

    nice

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج