دستور تهیه خیارشور کلاسیک آمریکایی
خیار شور در انواع غذاها و ساندویچ ها استفاده می شود. چه بهتر که بلد باشید آن را در خانه درست کنید تا طعم خوب و دلخواه شما را داشته باشد.
خیارشور کلاسیک آمریکایی
برای اینکه خیارشور ترد، خوشمزه و ترش بشود باید یک سری ترفند بدانید که در ادامه برایتان توضیح داده ایم.
انتخاب خیار مناسب
برای تهیه یک خیارشور عالی، باید خیارهای سفت، سبز و کاملا تازه را انتخاب کنید.
انتخاب نمک مناسب
نمک ترشی یا نمک کوشر (دانه های این نمک بسیار درشت است) از بهترین انواع نمک برای تهیه خیارشور هستند و نمک های تصفیه شده یا یددار شاید موجب کدر شدن رنگ سرکه شوند.
روند خنک شدن
یخ موجب می شود تا برش های خیار تازه و ترد شوند. خیارها را درون آبکش بریزید. لابه لای آنها یخ بریزید و با یک بشقاب روی آنها را فشار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود.
تهیه شربت
در حالیکه خیارها در میان یخ ها استراحت می کنند، شربت ترشی را آماده کنید. برای این منظور، باید اجازه دهید همه ادویه مزه و عطر خود را به خوبی به مایع پس دهند.
آبکش کردن شربت
وقتی شربت را آبکش کنید دیگر هیچ ماده اضافه ای در ترشی شما دیده نخواهد شد. برای اطمینان از اینکه هیچ دانه ادویه ای به شیشه ترشی راه پیدا نکند، با پارچه مخصوص آبکش (تنظیف) این کار را انجام دهید.
جوشاندن ترشی با شربت
ترشی را به همراه شربت درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و خیارها را بپزید.
در شیشه ریختن ترشی
شیشه ها باید کاملا تمیز و استریلیزه شده باشند. آنها را پس از شستوشو کاملا خشک کنید تا هیچ آب یا گردی در آن باقی نماند.
دستور تهیه خیارشور
• میزان: ۵ لیتر
• زمان تهیه: یک ساعت
• زمان سرد شدن: ۳ تا ۲۴ ساعت
مواد لازم
• ۱۲ پیمانه خیار کوچک، سبز و سفت
• دو عدد پیاز خلال شده
• ۶ قاشق غذاخوری نمک دانه درشت
• ۴ پیمانه یخ
• ۳ پیمانه شکر دانه درشت
• ۳ پیمانه سرکه سیب
• دو قاشق غذاخوری دانه خردل
• دو قاشق چایخوری دانه کرفس
• ۴ تکه نیم سانتیمتر زنجبیل تازه
طرز تهیه
۱. در یک کاسه بزرگ، خیارها، پیازها و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون آبکش بریزید و درون کاسه بزرگ تر قرار دهید. یک لایه یخ در میان آنها بریزید. دوباره مواد را بریزید و در لایه آخر نیز یخ قرار دهید. یک بشقاب سنگین روی خیارها بگذارید و به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شوند.
۲. برای تهیه شربت ترشی، در قابلمه کوچک، شکر، سرکه، دانههای خردل، دانههای کرفس و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. سپس در قابلمه را بردارید تا ۳ دقیقه نیمجوش شوند. سپس از روی حرارت بردارید. کنار بگذارید تا خنک شود.
۳. پس از اینکه خیارها سرد شدند، یخهای آب نشده را از داخل آنها بردارید. آب داخل ظرف را نیز خارج کنید. سپس خیارها را درون قابلمه بزرگ بریزید.
۴. شربت را از صافی عبور دهید و روی خیارها درون قابلمه بریزید. آنها را روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشند. آنها را هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.
۵. با قاشق بزرگ، خیارها را درون شیشه های استریلیزه شده بریزید و حدود نیم سانتیمتر از سر شیشه را خالی بگذارید.
۶. شربت را روی حرارت گرم کنید و به صورت داغ روی خیارها درون شیشه بریزید. در شیشه را سفت کنید. پس از سرد شدن، آنها را درون یخچال قرار دهید.
نظر کاربران
خیلی عالی بود
سلام
لطفا میشه راهنمایی کنید نمک کوشر رو از کجا می تونم تهیه کنم؟
مرسی
اگر بخواهيم خيار شور را بعد از چند روز بخوريم آب نمك را بايد گرم ريخت .اما اگر خيار شور را بخواهيم با فاصلۀ ديرتر بخوريم بايد حتماً آّب نمك خنك بشود . نوع اول را در ظرفهاي كوچك و نوع دوم را مي توان در ظرف بزرگتر نگه داشت . اما نكتۀ بسيار مهم در تهيۀ شورها اين است كه در ظرفهاي با دهانۀ كوچك درست كنيم تا كمتر هوا بخورد و ديگر اينكه وقتي در ظرف را بستيم ديگر تا زمانيكه آماده شد نبايد آن را باز كرد .
سلام من میخواهم تولید خیارشور راه بیندازم لطفا راه نمای کنید