طرز تهیه آش شلغم به روش سنتی و با طعمی بینظیر
اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و مناسب برای فصل زمستان هستید حتما این غذا خوشمزه را تهیه کنید.
برترینها: آش شلغم: اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و مناسب برای فصل زمستان هستید حتما این غذا خوشمزه را تهیه کنید. این آش بسیار پرخاصیت است.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 200 گرم
برنج نیم دانه : 1پیمانه
عدس: یک فنجان
ماش: یک فنجان
سبزی آش: 300 گرم
شلغم: 3عدد
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
پیاز: 2عدد
آبغوره: برای چاشنی
طرزتهیه آش شلغم:
ابتدا یکی از پیاز ها را پوست بگیرید و ریز رنده کنید.
آب پیاز را بگیرید و به گوشت اضافه کنید و بادست ورز دهید.
کمی نمک به گوشت اضافه کنید و مجدد ورز دهید.
سپس قلقلی های کوچک از گوشت درست کنید و کنار بگذارید.
ماش و عدس را با کمی آب روی حرارت بگذارید تا بپزد.
برنج را بخیسانید.( حدودا1ساعت)
قابلمه ای مناسب انتخاب کنید و پیاز را نگینی خورد کنید و داخل قابلمه بریزید.
روی حرارت ملایم بگذارید تا کمی سبک شود.
سپس گوشت را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
برنج را اضافه کنید و مقداری آب روی آن بریزید تا برنج بپزد.
ادویه ها را اضافه کنید.
حبوبات پخته شده را اضافه کنید و هم بزنید.
شلغم را پوست بگیرید و مکعبی خورد کنید و به قابلمه اضافه کنید.
سبزی را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
اجازه دهید آش بپزد و جا بیوفتد.
در انتها مقداری آبلیمو برای چاشنی اضافه کنید و داخل ظرف سرو بریزید.
میتوانید با پیازداغ و نعنا داغ آن را تزیین کنید.
میتوانید گوشت را حذف کنید. و بجای آن از عصاره گوشت یا مرغ استفاد کنید.
میتوانید از سیر استفاد کنید.
ارسال نظر