کیک سیب و شلیل را همین حالا درست کنید
ابتدا کره و شکر را با همزن برقی هم میزنیم تا کاملا پف کرده و سفید شود. تخممرغها را یکییکی همراه وانیل اضافه میکنیم و پس از اضافه کردن هرکدام، مواد را ۳۰ ثانیه هم میزنیم.

مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم
- آرد: ۱۸۰ گرم
- کره: ۱۵۰ گرم
- شکر: ۱۷۰ گرم
- نشاسته ذرت: ۷۰ گرم
- پودر بادام: ۷۰ گرم
- وانیل: یکدوم قاشق چایخوری
- شلیل تازه و کمپوت سیب: به میزان لازم
روش تهيه:
1. ابتدا کره و شکر را با همزن برقی هم میزنیم تا کاملا پف کرده و سفید شود. تخممرغها را یکییکی همراه وانیل اضافه میکنیم و پس از اضافه کردن هرکدام، مواد را 30 ثانیه هم میزنیم. در این مرحله آرد، نشاسته ذرت و پودر بادام را اضافه کرده و دو تا سه دقیقه با همزن برقی هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست شوند.
2. مواد را کف قالب گرد 28 سانتیمتری که از قبل آن را با اسپری روغن چرب کردهایم پهن کرده و میوهها را روی آن باسلیقه میچینیم. کیک را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم قرار داده و میپزیم. برای این کیک میتوانیم از ظروف سرامیکی که مخصوص تارت یا قالبهای تارت یا کمربندی است استفاده کنیم.
نظر کاربران
کیک شلیل چند تا تخم مرغ دارو؟