۱۳۸۰۴۱
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

سوپ آرتیشو، یک پیش‌غذای عالی

ابتدا مرغ را ریز خرد کرده و با پیازی که آن را ریز خرد کرده‌ایم داخل قابلمه‌ای گود ریخته و با کمی روغن زیتون تفت می‌دهیم. به مرغ نمک و کمی زعفران اضافه می‌کنیم و آب را داخل قابلمه ریخته و اجازه می‌دهیم تا مرغ بپزد.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ای ده آل:

سوپ آرتیشو

مواد لازم

  • کنسرو مغز آرتیشو: دو قوطی
  • اسفناج پخته و سرخ شده: نصف لیوان
  • خامه صبحانه: 100 گرم
  • سینه‌مرغ: 300 گرم
  • پیاز: یک عدد
  • نمک: به میزان دلخواه
  • شیر: نیم لیتر
  • آب: یک لیتر
  • آرد: دو قاشق غذاخوری
  • کره: 50 گرم

روش تهيه:

۱. ابتدا مرغ را ریز خرد کرده و با پیازی که آن را ریز خرد کرده‌ایم داخل قابلمه‌ای گود ریخته و با کمی روغن زیتون تفت می‌دهیم. به مرغ نمک و کمی زعفران اضافه می‌کنیم و آب را داخل قابلمه ریخته و اجازه می‌دهیم تا مرغ بپزد.

۲. در اواخر پخت مثلا نیم‌ساعت بعد اسفناج و آرتیشوها را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تمام مواد با هم بجوشند. در این مرحله تمامی مواد را توسط دستگاه برقی میکس می‌کنیم.

۳. آرد را با کره کمی تفت داده و شیر را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا مواد یکدست شوند سپس از صافی رد کرده مایه شیر را به سوپ اضافه کرده و سریع هم می‌زنیم تا غلیظ شود. خامه را به مواد اضافه کرده و وقتی که خامه گرم شد سوپ را سرو می‌کنیم. این سوپ با آب لیمو تازه سرو می‌شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج