سوپ آرتیشو، یک پیشغذای عالی
ابتدا مرغ را ریز خرد کرده و با پیازی که آن را ریز خرد کردهایم داخل قابلمهای گود ریخته و با کمی روغن زیتون تفت میدهیم. به مرغ نمک و کمی زعفران اضافه میکنیم و آب را داخل قابلمه ریخته و اجازه میدهیم تا مرغ بپزد.

مجله زندگی ای ده آل:
- کنسرو مغز آرتیشو: دو قوطی
- اسفناج پخته و سرخ شده: نصف لیوان
- خامه صبحانه: 100 گرم
- سینهمرغ: 300 گرم
- پیاز: یک عدد
- نمک: به میزان دلخواه
- شیر: نیم لیتر
- آب: یک لیتر
- آرد: دو قاشق غذاخوری
- کره: 50 گرم
روش تهيه:
۱. ابتدا مرغ را ریز خرد کرده و با پیازی که آن را ریز خرد کردهایم داخل قابلمهای گود ریخته و با کمی روغن زیتون تفت میدهیم. به مرغ نمک و کمی زعفران اضافه میکنیم و آب را داخل قابلمه ریخته و اجازه میدهیم تا مرغ بپزد.
۲. در اواخر پخت مثلا نیمساعت بعد اسفناج و آرتیشوها را اضافه کرده و اجازه میدهیم تمام مواد با هم بجوشند. در این مرحله تمامی مواد را توسط دستگاه برقی میکس میکنیم.
۳. آرد را با کره کمی تفت داده و شیر را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد یکدست شوند سپس از صافی رد کرده مایه شیر را به سوپ اضافه کرده و سریع هم میزنیم تا غلیظ شود. خامه را به مواد اضافه کرده و وقتی که خامه گرم شد سوپ را سرو میکنیم. این سوپ با آب لیمو تازه سرو میشود.
ارسال نظر