۱۳۸۰
۱ نظر
۵۰۰۵
۱ نظر
۵۰۰۵
پ

یک پاستاي متفاوت

ساده، خوشمزه و دلچسب


یک پاستاي متفاوت

ذائقه ما ايراني‌ها انگار به غذاهاي ايتاليايي عادت كرده، اين را از پيتزاها و پاستاهايي كه مدام در منوي غذاي‌مان هست مي‌توان فهميد. حالا بايد شيوه پخت اين غذاها را هم بياموزيم تا وعده غذايي خوشمزه‌اي داشته باشيم.

مواد لازم براي 6 نفر
  • گوشت خرد شده: ۲۰۰ گرم
  • سير خردشده: يك حبه
  • اسپاگتي: ۵۰۰ گرم
  • هويج خرد شده: يك عدد كوچك
  • نمك: به ميزان لازم
  • خامه: يك فنجان
  • زرده تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • پنير پارمسان رنده شده: يك چهارم فنجان
  • نخود فرنگي:يك فنجان (تازه يا فريزري)


روش تهیه :

۱. در يك ماهي‌تابه كوچك، گوشت را با سير سرخ كنيد به حدي كه گوشت طلايي شود. سپس آن را كنار بگذاريد.
2. در يك ظرف بزرگ، پاستا را با آب و نمك بپزيد. از دستور نوشته شده روي بسته بندي پاستا هم مي‌توانيد براي پخت آن كمك بگيريد. در دقيقه آخر پخت، هويج را به پاستا اضافه كنيد.
۳. پاستا را آب كش كرده و دوباره به ظرف برگردانيد.
4. خامه و زرده تخم‌مرغ را اضافه كرده و گرم كنيد.
۵. گوشت، پارمسان و نخود فرنگي را اضافه كنيد.
6. مي‌توانيد پاستا را تزئين كنيد اما تركيب رنگي هويج و نخود فرنگي و پاستا نوعي تزئين است.

منبع : مجله سیب سبز
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • SAMA

    با سلام
    واقعا ممنون

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج