این کیک شیک و مجلسی مناسب برای دورهمی شما!
«کیک مگه قرار نبود شیرین باشه!؟ پس چی شد؟!» یکی از غذاهای خیلی خوشمزه و شیک و همچنین محبوب، کیک مرغ و گردو است.
برترینها: «کیک مگه قرار نبود شیرین باشه!؟ پس چی شد؟!» یکی از غذاهای خیلی خوشمزه و شیک و همچنین محبوب، کیک مرغ و گردو است که طرفداران بسیار زیادی دارد. دلیل این نام گذاری به خاطر ظاهر این غذاست و اینکه سرد سرو میشود. تزیینات آن هم به گونهای است که شباهت به کیک خامهای دارد.
مواد لازم:
سینه مرغ |
۲ عدد |
تخم مرغ |
۲ عدد |
جعفری |
نصف لیوان |
پیازچه |
۱ لیوان |
گردو |
۱ لیوان |
خیارشور |
نصف لیوان |
پیاز |
۱ عدد |
سس مایونز |
۱ لیوان |
چوب دارچین |
۱ عدد |
نان تست |
۱ بسته |
ماست خامه ای |
نصف لیوان |
نمک و فلفل سیاه |
به اندازه کافی |
طرز تهیه:
مواد این کیک را ملاحظه کردید؟ شباهت زیادی با سالاد الویه دارد ولی هم مزهی آن و هم نحوه سرو آن کاملا متفاوت است.
قدم اول:
پختن مرغ اولین کاری است که باید انجام بدهید. سینه مرغ را با پیاز، آب و چوب دارچین روی گاز قرار بدهید تا پخته شود. 30 دقیقه زمان میبرد تا سینه کاملا بپزد.
قدم دوم:
تخم مرغها را هم با مقداری آب در قابلمهای قرار بدهید تا آبپز بشوند. برای این بخش هم 20 دقیقه در نظر بگیرید.
قدم سوم:
در طی مدت زمانی که مرغ و تخم مرغها در حال پختن هستند پیازچهها و جعفریها را بشویید و ریز خرد کنید.
قدم چهارم:
تخم مرغهای آبپز شده را به صورت ریز رنده کنید. پیاز و جعفری خرد شده را به آن اضافه کرده و سینهی مرغ را که پخته شده است به صورت کاملا ریش ریش درآورده و به ظرف محتوی تخم مرغها بیفزایید. حالا وقت خرد کردن خیارشورهاست. آنها را هم به صورت کاملا ریز خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. گردوها باید نقش آفرینی کنند! آنها را مقداری در خردکن بریزید تا ریز بشوند ولی به حالت پودری درنیایند. باید اثری از گردوها را زیر دندان خودتان حس کنید.
قدم پنجم:
تقریبا تمام مواد اصلی این کیک با هم مخلوط شدهاند و وقت آماده کردن سس رسیده است. در یک کاسه سس مایونز، ماست خامهای، نمک و فلفل سیاه را با هم خوب مخلوط کنید و بعد آنها را به مواد سالاد اضافه کرده و حسابی هم بزنید.
قدم ششم:
نان تستها را روی تخته بگذارید. لبههای سفتتر آنها را با چاقو برش بزنید و کنار بگذارید. بافت نرم نان مورد نیاز شماست.
یک ظرف مناسب سرو کیک انتخاب کنید. کف آن را با نان تست بپوشانید و از مواد کیک روی آن قرار بدهید. لایه لایه این کار را با نان تست و مواد کیک ادامه بدهید تا لایهی آخر که بهتر است مواد کیکی باشد. در آخر میتوانید به سلیقهی خودتان این کیک را با سس مایونز و ماست خامهای کاملا بپوشانید تا سفید بشود و تداعی کنندهی کیک مرغ باشد. برای اینکه زیباتر به نظر برسد از حلقههای پیازچه و گردوی خرد شده یا حتی از چوب شور میتوانید برای اطراف کیک استفاده کنید. یا اینکه با لبههای نان تستها که برش زدید به صورت نرده کل کیکتان را پوشش بدهید. عرض کردم، این بخش به سلیقه شما و وسایل در دسترستان بستگی دارد.
در انتها کیک را سلفون بکشید و داخل یخچال بگذارید تا 4 ساعتی بماند و طعمها خوب در هم ادغام شوند.
نکات مهم:
پیازچه طعمدهندهی اصلی این غذاست هرگز آن را حذف نکنید!
به جای جعفری میتوانید از شوید هم استفاده کنید.
استفاده از ران مرغ هم در کنار سینه امکان پذیر است. فقط مرغ باید خیلی خوب بپزد و بدون بوی زهم باشد.
حتما قبل از اینکه داخل یخچال قرار بدهید سلفون بکشید!
ارسال نظر