كيك پوره سيب
مادربزرگها پخت اين كيك را خوب بلدند

مواد لازم :
- شكر: ۲ فنجان
- روغن: يك فنجان
- تخممرغ: ۲ عدد
- پوره سيب: ۲ و يك دوم فنجان
- شكر آب شده: ۲ قاشق غذاخوري
- آرد: ۳ فنجان
- جوش شيرين: يك قاشق غذاخوري
- دارچين: يك قاشق غذاخوري
- ادويه: يك قاشق غذاخوري
- شكر: يك چهارم فنجان
- شكر قهوهاي: يك دوم فنجان
- دارچين: يك قاشق چاي خوري
- انواع مغزها: يك دوم فنجان
روش تهیه :
1. فر را در دماي 165درجه سانتيگراد قرار دهيد.
۲. تمام مواد را با دست مخلوط كنيد. براي اين كار از مخلوط كن استفاده نكنيد.
3. مواد را در ظرف 23× 33 سانتي متري كه قبلا چرب شده بريزيد.
۴. براي روي كيك تمام مواد را با هم مخلوط كنيد و روي خمير بريزيد.
5. حدود يك ساعت آن را در فر قرار دهيد.
۶. روي سيم مخصوص، كيك را سرد كنيد سپس آن را برش دهيد و با چاي يا قهوه نوش جان كنيد.
منبع : مجله سیب سبز
ارسال نظر