كيك پوره سيب
مادربزرگها پخت اين كيك را خوب بلدند
اين كيك از انواعي است كه ميتوان در وعده صبحانه آن را ميل كرد. مزه اين كيك خيلي شبيه كيك قهوه است. بنابراين خوردن آن با قهوه، بسيار دلچسب خواهد بود. دستور پخت اين كيك از سالهاي دور وجود داشته پس بد نيست آن را دست به دست كنيم تا برسد به نسلي كه در راهند.
مواد لازم :
روش تهیه :
1. فر را در دماي 165درجه سانتيگراد قرار دهيد.
۲. تمام مواد را با دست مخلوط كنيد. براي اين كار از مخلوط كن استفاده نكنيد.
3. مواد را در ظرف 23× 33 سانتي متري كه قبلا چرب شده بريزيد.
۴. براي روي كيك تمام مواد را با هم مخلوط كنيد و روي خمير بريزيد.
5. حدود يك ساعت آن را در فر قرار دهيد.
۶. روي سيم مخصوص، كيك را سرد كنيد سپس آن را برش دهيد و با چاي يا قهوه نوش جان كنيد.
منبع : مجله سیب سبز
مواد لازم :
- شكر: ۲ فنجان
- روغن: يك فنجان
- تخممرغ: ۲ عدد
- پوره سيب: ۲ و يك دوم فنجان
- شكر آب شده: ۲ قاشق غذاخوري
- آرد: ۳ فنجان
- جوش شيرين: يك قاشق غذاخوري
- دارچين: يك قاشق غذاخوري
- ادويه: يك قاشق غذاخوري
- شكر: يك چهارم فنجان
- شكر قهوهاي: يك دوم فنجان
- دارچين: يك قاشق چاي خوري
- انواع مغزها: يك دوم فنجان
روش تهیه :
1. فر را در دماي 165درجه سانتيگراد قرار دهيد.
۲. تمام مواد را با دست مخلوط كنيد. براي اين كار از مخلوط كن استفاده نكنيد.
3. مواد را در ظرف 23× 33 سانتي متري كه قبلا چرب شده بريزيد.
۴. براي روي كيك تمام مواد را با هم مخلوط كنيد و روي خمير بريزيد.
5. حدود يك ساعت آن را در فر قرار دهيد.
۶. روي سيم مخصوص، كيك را سرد كنيد سپس آن را برش دهيد و با چاي يا قهوه نوش جان كنيد.
منبع : مجله سیب سبز
پ
ارسال نظر