دستور آشپزی: سالاد Panista
پوره نخودفرنگي ، سس تارتار ، ماهی تارتار
- سيبزميني متوسط: ۴ عدد
- بروكلي: يك عدد
- نخودفرنگي: ۵۰۰ گرم
- كره: يك قالب
- سس نعنا: يك قاشق غذاخوري
ادویه
- روغن زيتون
- نمك و فلفل سياه
برای سرو
- ترشی فصل
مواد لازم سالاد پانیستا
- سير: 2 حبه
- سركه بالزاميك: 5 قاشق غذاخوري
- شاهي: 100 گرم
- اسفناج: 100 گرم
- ريحان: 100 گرم
مواد لازم سس تارتار
- پياز خرد شده: ۲ عدد
- جعفري تازه: يك دسته
- ماهي كولي: يكدوم از ۳۰ گرم
- فلفل قرمز شيرين: به ميزان لازم
- خرده نان (باگت): ۲۰۰ گرم
مواد لازم ماهی تارتار
- فيله ماهي: 2 عدد هركدام 600 گرم
- سير: 4 حبه
- ماهي كولي:0 30 گرم
- جعفري تازه: يك دسته
- فلفل چيلي: يكدوم
- سس مايونز: 400 گرم
- پنير پارمزان: 40 گرم
- ليمو: يك عدد
- سركه بالزاميك: به ميزان لازم
- رزماري: 2 شاخه
- آويشن: 2 شاخه
- رب گوجهفرنگي: به مقدار لازم
گريل را روشن كنيد و يك قابلمه نسبتا بزرگ را روي حرارت كم گاز قرار دهيد. تمامي لوازم موردنياز خودتان را آماده كنيد.
پوره نخودفرنگي
سريع سيبزمينيها را پوست بگيريد و روي تخته آنها را نگيني برش دهيد و با كمي نمك به قابلمه اضافه و قابلمه را با آب پر كنيد. در قابلمه را گذاشته و بگذاريد تا با حرارت متوسط گاز بپزد. بروكليها را شسته و چند قسمت كنيد و درون قابلمه قرار دهيد. نخودفرنگيها را با كمي تامل به مواد داخل قابلمه اضافه كنيد و مجدد در قابلمه را بگذاريد. تازماني كه آب داخل قابلمه كاملا بخار شود، كره را در يك ماهيتابه بريزيد با مقداري روغن زيتون و مواد داخل قابلمه را درون ماهيتابه اضافه كنيد و تفت دهيد و درآخر سس نعنا را با مواد مخلوط كرده و نخودفرنگيها را له كنيد.
ماهي تارتار
در يك ظرف ديگر نصف ديگر ماهيكولي را بريزيد. 2 حبه سير را پوست كنده و درون آن رنده كنيد. جعفري را سريع خرد كرده، همراه با تكههاي نان مخلوط كنيد و كمي رب گوجهفرنگي به آن همراه با فلفل قرمز شيرين اضافه كنيد. وقت آن رسيده تا سس مايونز را به اين تركيببندي فوقالعاده اضافه كرده و تمام مواد را با هم به خوبي به هم بزنيد. در آخر پنير پارمزان را رنده كرده و كمي سركه بالزاميك روي كل مواد بريزيد. ليموي تازه را برش زده و كاملا روي مواد بچكانيد تا سس شما ترش مزه شود. فلفل چيلي را ريز كنيد وبا كمي نمك اضافه كنيد. حالا وقت آن رسيده تا ماهيها را از فر بيرون آورده و مقدار كمي از سس را روي فيلهها بماليد. برگهاي رزماري را همراه با آويشن داخل سيني قرار دهيد و مجدد آن را داخل فر بگذاريد تا كاملا ترد شود. سس تارتار را در يك جاي سسي بريزيد و هنگامي كه ماهي حاضر شد همراه با آن سرو كنيد.
سس تارتار
براي شروع يك سيني فر را برداشته و روغن زيتون را در همه جاي آن بريزيد. نمك و فلفل سياه را در سطح سيني بپاشيد تا هنگامي كه ماهيها را درون آن قرار ميدهيد كاملا طعمدار شود. ماهيها را از قسمت پوست در سيني قرار دهيد و مجددا روغن زيتون را روي آن بريزيد. بعد ماهي را به مدت ۵ دقيقه در قسمت گريل قرار دهيد. در همين حين، سس ماهي را درست كنيد. نانها را خرد كرده و درظرفي قرار دهيد و بعد سيرها را روي آن رنده كرده و كمي روغن زيتون به آن اضافه كنيد، نصف ماهي كوليها را با مواد درست شده به خوبي مخلوط كنيد وروي آن بريزيد.
سالاد پانيستا
در يك ماهيتابه روغن زيتون ريخته و سير را درون آن رنده كنيد. برگهاي شاهي و ريحان را درون آن خرد كرده و نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد. اسفناجها را شسته و درون ماهيتابه تفت دهيد و درآخر سركه بالزاميك را به آن بيفزاييد.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر