چيز كيك پاستيل
يك خوراكي هيجان انگيز براي كوچولوهاي خانه
مواد لازم براي لايه كف چيز كيك:
- پودر بيسكويت كرمدار شكلاتي: 500 گرم
- موز له شده: يك عدد
- شكلات ذوب شده: 100 گرم
- كره ذوب شده: 50 گرم
مواد لازم براي لايه
- پنير خامهاي: ۴۰۰ گرم
- خامه فرم گرفته: ۳۰۰ گرم
- پودر شكر: ۱۵۰ گرم
- پودر كاكائو: ۵۰ گرم
- شكلات سياه ذوب شده: ۳۰۰ گرم
- ژلاتين: ۸ ورق
- خامه فرم گرفته و پاستيل براي لايه رويي: به ميزان لازم
روش تهیه :
1. ابتدا ورقههاي ژلاتين را داخل آب سرد ميگذاريم تا نرم شوند سپس آنها را داخل صافي ريخته و ژلاتينها را در ظرفي فلزي ميريزيم و روي بخار آب قرار ميدهيم تا ذوب شوند.
۲. تمام مواد لايه كفي چيزكيك را با هم مخلوط كرده، چنگ ميزنيم و كف قالب كمر بندي چهار گوش به ضلع ۲۳ سانتي متر كه از قبل سلفون كشيدهايم پهن ميكنيم.
3. پنير و خامه را با همزن برقي هم ميزنيم تا يكدست شوند. پودر شكر و پودر كاكائو را به همراه شكلات ذوب شده به مواد اضافه ميكنيم و با همزن برقي تا آخر كار خوب به هم ميزنيم تا مواد يكدست شوند.
۴. ژلاتين ذوب شده را به مواد اضافه كرده و با همزن برقي چند ثانيه به هم ميزنيم، به محض آنكه مخلوط شدند روي لايه اولي در قالب ميريزيم. قالب را بهمدت ۶ تا ۸ ساعت در يخچال ميگذاريم تا ببندد.
5. پس از آنكه چيز كيك خودش را گرفت از قالب و سلفون جدا كرده داخل ظرف مورد نظر ميگذاريم و با خامه و پاستيل روي آن را تزئين ميكنيم.
منبع : مجله سیب سبز
پ
ارسال نظر