۱۳۴۱
۵۰۱۷
۵۰۱۷
پ

چيز كيك پاستيل

يك خوراكي هيجان انگيز براي كوچولوهاي خانه




مواد لازم براي لايه كف چيز كيك:
  • پودر بيسكويت كرمدار شكلاتي: 500 گرم
  • موز له شده: يك عدد
  • شكلات ذوب شده: 100 گرم
  • كره ذوب شده: 50 گرم
مواد لازم براي لايه
  • پنير خامه‌اي: ۴۰۰ گرم
  • خامه فرم گرفته: ۳۰۰ گرم
  • پودر شكر: ۱۵۰ گرم
  • پودر كاكائو: ۵۰ گرم
  • شكلات سياه ذوب شده: ۳۰۰ گرم
  • ژلاتين: ۸ ورق
  • خامه فرم گرفته و پاستيل براي لايه رويي: به ميزان لازم


روش تهیه :

1. ابتدا ورقه‌هاي ژلاتين را داخل آب سرد مي‌گذاريم تا نرم شوند سپس آنها را داخل صافي ريخته و ژلاتين‌ها را در ظرفي فلزي مي‌ريزيم و روي بخار آب قرار مي‌دهيم تا ذوب شوند.
۲. تمام مواد لايه كفي چيز‌كيك را با هم مخلوط كرده، چنگ مي‌زنيم و كف قالب كمر بندي چهار گوش به ضلع ۲۳ سانتي متر كه از قبل سلفون كشيده‌ايم پهن مي‌كنيم.
3. پنير و خامه را با همزن برقي هم مي‌زنيم تا يكدست شوند. پودر شكر و پودر كاكائو را به همراه شكلات ذوب شده به مواد اضافه مي‌كنيم و با همزن برقي تا آخر كار خوب به هم مي‌زنيم تا مواد يك‌دست شوند.
۴. ژلاتين ذوب شده را به مواد اضافه كرده و با همزن برقي چند ثانيه به هم مي‌زنيم، به محض آن‌كه مخلوط شدند روي لايه اولي در قالب مي‌ريزيم. قالب را به‌مدت ۶ تا ۸‌ ساعت در يخچال مي‌گذاريم تا ببندد.
5. پس از آن‌كه چيز كيك خودش را گرفت از قالب و سلفون جدا كرده داخل ظرف مورد نظر مي‌گذاريم و با خامه و پاستيل روي آن را تزئين مي‌كنيم.

منبع : مجله سیب سبز


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج