تارت گیلاس، خوشمزه و پرطرفدار
میتوانید خیلی راحت از گیلاس دسری تهیه کنید که همه اعضای خانواده عاشقش شوند.
پارسه گرد: یکی از نکات جالب در مورد این دسر شیرین، تازگی آن است. نپختن گیلاسها، اوج طعم فصلی آنها را حفظ میکند. نکته دیگر اینکه میتوانید هر گونه مربای قرمز بدون هسته را برای لعاب دار کردن آن استفاده کنید. اگر دستگاه هسته گیر ندارید، از کارد استفاده کنید. از انتهای ساقه دار آن شروع کنید، گیلاس را دونیم کرده و هسته آن را در آورید. کنارهها را از هم جدا کنید و با نوک کارد هسته را درآورید. زمان تهیه این دسر ۱ساعت و ۲۰ دقیقه و قابل سرو برای ۸ نفر است.
مواد لازم:
طرز تهیه:
1. فر را از قبل روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
2. بیسکویتهای سبوسدار - بیسکویتها باید ابعادی برابر با cm ۵۴ × ۱۳ داشته باشند- را به همراه ۲ قاشق غذاخوری شکر داخل غذا ساز میریزیم تا اندازهای که خوب آسیاب شوند. کره ذوب شده را اضافه میکنیم و دوباره غذا ساز را روشن میکنیم تا خوب با هم ترکیب شوند. مخلوط را داخل یک ظرف ۲۳ سانتیمتری تارت که ته آن قابل جداشدن باشد (مانند قالبهای کمربندی) میریزیم. با استفاده از ته پیمانه که باید خشک باشد، مخلوط را محکم به ته و دیواره ظرف فشار میدهیم. آن را حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه داخل فر میگذاریم، تا زمانی که قهوهای شود؛ بعد روی یک سینی مشبک یا قفسه میگذاریم تا خنک شود.
3. در این حین با استفاده از همزن برقی با درجه متوسط در کاسهای بزرگ، پنیر خامهای که دمای آن برابر با دمای محیط است، وانیل و ¼ پیمانه شکر باقی مانده را مخلوط میکنیم و سپس تا جایی هم میزنیم که سبک و پفکی شود. خامه را کمکم اضافه کره و تا جایی هم میزنیم که وقتی همزن را بالا میآورید موادی که به آن چسبیدهاند، به حدی نرم باشند که بعد از چند لحظه خود را بگیرند. مخلوط را روی بیسکوییت خنک شده میریزیم و گیلاسهای تازه و شیرین بدون هسته را روی آن پخش میکنیم.
4. در یک قابلمه کوچک، مربا و ۱ قاشق غذا خوری آب را با هم مخلوط میکنیم. آن را حدود ۲ دقیقه روی شعله کم گرم میکنیم تا آبکی شود. با استفاده از قلمو، این ماده لعابی را روی گیلاسها میمالیم. تارت را حداقل ۳۰ دقیقه و حداکثر ۱ روز در یخچال میگذاریم، (یادتان باشد روی آن را بپوشانید).
- مناسب برای :8 نفر
- زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
مواد لازم:
- گیلاس: ۴۵۰ گرم
- پنیر خامهای: ۱۷۰ گرم
- خامه: ¾ پیمانه
- شکر: ⅓ پیمانه
- بیسکویت سبوسدار: ۹ عدد
- کره: ۶ قاشق غذاخوری
- مربای تمشک بی هسته: ۱ قاشق غذاخوری
- عصاره وانیل خالص: ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1. فر را از قبل روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
2. بیسکویتهای سبوسدار - بیسکویتها باید ابعادی برابر با cm ۵۴ × ۱۳ داشته باشند- را به همراه ۲ قاشق غذاخوری شکر داخل غذا ساز میریزیم تا اندازهای که خوب آسیاب شوند. کره ذوب شده را اضافه میکنیم و دوباره غذا ساز را روشن میکنیم تا خوب با هم ترکیب شوند. مخلوط را داخل یک ظرف ۲۳ سانتیمتری تارت که ته آن قابل جداشدن باشد (مانند قالبهای کمربندی) میریزیم. با استفاده از ته پیمانه که باید خشک باشد، مخلوط را محکم به ته و دیواره ظرف فشار میدهیم. آن را حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه داخل فر میگذاریم، تا زمانی که قهوهای شود؛ بعد روی یک سینی مشبک یا قفسه میگذاریم تا خنک شود.
3. در این حین با استفاده از همزن برقی با درجه متوسط در کاسهای بزرگ، پنیر خامهای که دمای آن برابر با دمای محیط است، وانیل و ¼ پیمانه شکر باقی مانده را مخلوط میکنیم و سپس تا جایی هم میزنیم که سبک و پفکی شود. خامه را کمکم اضافه کره و تا جایی هم میزنیم که وقتی همزن را بالا میآورید موادی که به آن چسبیدهاند، به حدی نرم باشند که بعد از چند لحظه خود را بگیرند. مخلوط را روی بیسکوییت خنک شده میریزیم و گیلاسهای تازه و شیرین بدون هسته را روی آن پخش میکنیم.
4. در یک قابلمه کوچک، مربا و ۱ قاشق غذا خوری آب را با هم مخلوط میکنیم. آن را حدود ۲ دقیقه روی شعله کم گرم میکنیم تا آبکی شود. با استفاده از قلمو، این ماده لعابی را روی گیلاسها میمالیم. تارت را حداقل ۳۰ دقیقه و حداکثر ۱ روز در یخچال میگذاریم، (یادتان باشد روی آن را بپوشانید).
پ
ارسال نظر