طرز تهیه اسنک های فوری!
این میان وعده ها را می توانید سریع و آسان تهیه کنید. در فصل تابستان که روزها طولانی هستند و هنگام عصر آدم گرسنه اش می شود، برای پر کردن شکم این اسنک ها گزینه های خوبی به شمار می روند.
كيک پنير و ژامبون
مواد لازم
• ۱۲ عدد نان تست
• ۳۰۰ گرم پنير خامه اي
• نصف پيمانه سس مايونز
• سه برگ كاهو
• يك عدد گوجه فـرنگي درشـت
• ۵۰ گرم خيارشور
• ۱۵۰ گرم ژامبون گوشت
طرز تهیه
۱. چهار عدد نان تست را كنار هم قرار داده و آنها را به شكل دايرهاي به قطر كف قالب كمربندي كوچك برش ميزنيم. اين كار را با باقيمانده نانها نيز انجام ميدهيم و به اين ترتيب نان را براي سه طبقه كيك آماده ميكنيم.
۲. خيارشور و گوجهفرنگي را به صورت ورقههاي نازك خرد کرده و قسمت سفت انتهايي برگهاي كاهو را بريده و جدا ميكنيم. كف قالب كمربندي را با يك لايه نان ميپوشانيم. در كاسهاي پنير خامهاي و مايونز را با چنگال خوب زده تا نرم، لطيف و بدون گلوله شود.
۳. حالا روي نانهاي داخل قالب يك لايه كرم پنيري ماليده و روي آن ورقهاي ژامبون، كاهو، خيارشور و گوجهفرنگي قرار ميدهيم و يك لايه ديگر نان ديگر گذاشته و با دست كمي فشار داده تا مواد خوب به هم بچسبند، دوباره روي نان كمي كرم پنيري ماليده و مثل مرحله اول ژامبون، گوجهفرنگي، خيارشور و كاهو گذاشته و در آخر نيز دوباره نان قرار داده و فشار ميدهيم.
۴. در اين مرحله روي كيك را با سلفون پوشانده و يك شيء سنگين روي آن قرار داده و براي دو ساعت قالب را در يخچال ميگذاريم تا كاملا مواد پرس شوند.
۵. قالب را از يخچال خارج كرده، كمربند را باز كرده و اردور را به ظرف سرو منتقل کرده و با باقي مانده كرم پنيري اطراف و روي آن را پوشانده و تزيين ميكنيم و مجددا براي يك ساعت در يخچال قرار داده و سپس سرو ميكنيم.
لقمههای فانتزی ژامبون
مواد لازم
• ۶۰۰ گرم آرد
• دو قاشق چايخوري نمك
• يك قاشق غذاخوري مايه خمير
• نصف پيمانه ماست سفت
• نصف پيمانه روغن مايع
• يك عدد تخممرغ
• يك پيمانه شير گرم
• ژامبون گوشت
• يك عدد تخممرغ
• كنجد
طرز تهیه
۱. يك پيمانه از آرد را الك کرده و كنار ميگذاريم، مابقي آرد را داخل كاسهاي ريخته و با نمك مخلوط ميكنيم. مايه خمير را روي شير گرم ريخته و ميگذاريم تا عمل بيايد، بعد آن را روي آرد ميريزيم. تخممرغ، روغن مايع و ماست را هم اضافه کرده و هم ميزنيم تا مخلوط شوند، در اين مرحله خمير به دست ميچسبد. يك پيمانه آرد را كه نگه داشته بوديم، كمكم افزوده و مخلوط ميكنيم تا خمير لطيفي به دست آيد. آن را در كاسهاي قرار داده، روي آن را با حوله مرطوب پوشانده و در محيط آشپزخانه ميگذاريم تا حجم آن دو برابر شود. وقتي خمير به عمل آمد، با فشار دست هواي آن را خالي ميكنيم.
۲. روي سطح كار مقداري آرد پاشيده و خمير را باز ميكنيم. با يك قالب گرد (تقريبا به اندازه نعلبكي) خمير را قالب ميزنيم. با همان قالب، ژامبونها را قالب زده تا هم اندازه خمير شوند. براي هر نان لقمهاي دو عدد خمير و يك عدد ژامبون لازم داريم. ژامبون را مابين دو لايه خمير قرار ميدهيم. با چاقو روي خمير از بيرون تا يك و نيم سانتيمتر مركز برشهايي به صورت به علاوه ميزنيم، در مجموع هشت برش خواهيم داشت. برشها را يكي در ميان به سمت راست و به سمت چپ ميپيچانيم كه همانند گل چهار پر شوند.
۳. نانها را در سيني كه كاغذ روغني انداختهايم، چيده و روي آنها با برس تخممرغ ماليده و مقداري كنجد يا پودر خرفه در مركز نان ميريزيم و در فر گرم شده از ۱۵ دقيقه قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه قرار ميدهيم تا پخته و روي آنها طلايي شود.
بروشتای قارچ و سيبزمينی
بروشتا نوعي پيش غذاي بينالمللي است. پايه اصلي اين پيشغذا نان تست شده با سير و روغن زيتون است و با انواع سسها سرو ميشود. شناختهشدهترين نوع آن با گوجهفرنگي، پياز و جعفري و نوع معروف و محبوب ديگر آن با سس پستو است.
مواد لازم
• يك عدد نان باگت
• دو حبه سير
• دو قــاشق غذاخوري روغن زيتون
• يك عدد سيبزميني متوسط
• نمك
• دو قاشق غذاخوري ماست چكيده
• چهار عدد قارچ متوسط
• پنج تا شش عدد زيتون سبز شور
• نصف قاشق چايخوري آويشن
• نصف پيمانه آب انگور سياه
• روغن
طرز تهیه
۱. نان باگت را به صورت اريب برش ميزنيم. سيرها را پوست كنده و همانطور كامل روي نانها ميكشيم تا تمام قسمتهاي نان عطر سير را به خود بگيرد. روغن زيتون را هم روي نانها ميريزيم و بعد تكهها را روي سيني فر گذاشته و در فر به مدت ۱۵ دقيقه با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد حرارت ميدهيم تا نانها تست شوند.
۲. سيبزميني را پوست كنده و با نصف پيمانه آب ميگذاريم تا بپزد. قارچها را حلقه كرده، در تابه ميريزيم و حرارت ميدهيم تا آب ميان بافتي آن خارج شده و خشك شود، سپس يك قاشق غذاخوري روغن ريخته و با همين مقدار كم، قارچها را تفت ميدهيم. پس از پنج دقيقه زيتونها را خرد كرده و به آن ميافزاييم.
۳. آويشن و آب انگور را ريخته و دو تا سه دقيقه صبر ميكنيم تا آب انگور كاملا تبخير و مايه دوباره خشك شود، سپس از روي حرارت برداشته و كنار ميگذاريم.
۴. سيبزميني را آبكش كرده و كامل له ميكنيم، بعد با نمك و ماست مخلوط ميكنيم وقتي كاملا يكدست شد، ميتوان آن را به دو صورت سرو كرد. اول اين كه روي هر تكه نان كمي از سس سيبزميني و كمي از سس قارچ بگذاريم يا اينكه سيبزميني و قارچ را مخلوط كرده و بعد روي نان ريخته و سرو نماييم.
رولت املت قارچ با اسفناج
مواد لازم
• دو عدد تخممرغ
• يك فنجان شير
• يك قاشق غذاخورى آرد
• يك قاشق چايخورى پودر سير
• ۳ عدد برگ اسفناج
• يك بسته كوچك قارچ حلقه شده
• پنير پارمزان
طرز تهیه
۱. ابتدا تخممرغها را با شير، آرد و پودر سير خوب هم ميزنيم، سپس اين مايه را در يك تابه تفلون با كمى روغن آنقدر سرخ ميكنيم تا دو طرفش قرمز رنگ شود. ورقه سرخ شده را در بشقابي گذاشته و در همان تابه قارچ و اسفناج را تفت داده و سپس وسط ورقه سرخ شده ميريزيم و پنير ميپاشيم. املت را رول و بار ديگر روى آن پنير رنده شده ميريزيم.
چیکن فراید
مواد لازم
• ۳۵۰ گرم گوشت سينه مرغ
• دو عدد سفيده تخم مرغ زده شده
• يك قاشق سوپخوري عسل
• يك حبه سير رنده شده
• يك بسته چيپس خرد شده
• یک قاشق چايخوري فلفل
• دو قاشق سوپخوري سس سويا
• دو پيمانه روغن
طرز تهیه
۱. سينه مرغ را به صورت قطعات باريك برش ميدهيم، سپس آنها را در مخلوط سفيده تخممرغ، سس سويا، عسل و سير ميگذاريم تا طعمدار شود.
۲. تكههاي مرغ طعمدار را در مخلوط چيپس و فلفل ميغلتانيم و آنها را در روغن فراوان و با حرارت ملايم سرخ ميكنيم. در صورت تمايل با يك سس تند و دورچين سبزيهاي مختلف سرو ميكنيم.
رولت سیب زمینی
مواد لازم
• يك كيلوگرم سيبزميني
• يك عدد فلفل دلمهاي رنگي براي تزيين
• ۱۵۰ گرم گوشت چرخكرده
• دو عدد پياز متوسط
• يك قاشق غذاخوري رب گوجهفرنگي
• يك عدد فلفل دلمهاي
• روغن، نمك، فلفل و زردچوبه
طرز تهیه
۱. سيبزمينيها را شسته و ميپزيم، سپس آنها را به صورت پوره درميآوريم. پيازها را خلالي سرخ نموده و گوشت چرخكرده را به آن اضافه ميكنيم، بعد از اين كه گوشت آب انداخت، رب گوجهفرنگي را در تابه ميريزيم، فلفل دلمهاي را نگيني خرد كرده و به مدت پنج دقيقه با بقيه مواد تفت ميدهيم.
۲. در اين مرحله پوره سيبزميني را روي كاغذ روغني به ابعاد ۵۰×۲۰ و به ضخامت نيم سانتيمتر پهن ميكنيم. روي سيبزميني را يك لايه مخلوط گوشت ميريزيم به طوري كه تمام سطح آن به يك اندازه پوشيده شود. از گوشه، كاغذ روغني را گرفته و مانند رولت آن را ميپيچيم و به مدت دو ساعت در يخچال ميگذاريم تا خودش را بگيرد، سپس در يك تابه كمي روغن ريخته و رولت را به آرامي در آن گذاشته و سرخ ميكنيم. ميتوانيم اين رولت را با سس، ماست چكيده و فلفل دلمهاي تزيين كنيم.
۳. موقع پهن كردن سيبزميني بايد دستمان را با آب نيمگرم خيس كنيم تا سيبزميني به دست نچسبد.
اسپرينگ رول سبزيجات
مواد لازم براي خمير
• دو عدد تخممرغ
• دو پيمانه آرد
• ¾ پيمانه شير
• نصف قاشق چايخوري نمك
مواد لازم براي لایه مياني
• ۵۰۰ گرم قارچ نگيني خرد و سرخ شده
• نصف عدد فلفل دلمهاي رنگي نگيني خرد شده
• نصف پيمانه پياز سرخ شده
• دو حبه سير رنده و تفت داده شده
• ۳۰ گرم كره
• ۱۰۰ گرم پنير پيتزا رنده شده
• نصف قاشق چايخوري پودر ارگانو
• يك قاشق چايخوري نمك
• نصف قاشق چايخوري فلفل سياه و قرمز
• دو عدد تخممرغ
• آرد سفيد، آرد سوخاري و روغن سرخ كردني به ميزان لازم
طرز تهیه
۱. ابتدا خمير اسپرينگ را آماده ميكنيم. شير و تخممرغها را با همزن مفتولی ميزنيم تا يكدست شود. نمك را و در آخر كمكم آرد الك شده را اضافه ميكنيم تا مخلوط يكدست شود و به صورت ماست غليظ درآيد.
۲. مواد را ۳۰ دقيقه در يخچال قرار ميدهيم. در تابه نچسبي به قطر ۲۰ سانتيمتر كه با برس چرب كردهايم و روي حرارت قرار دادهايم، دو قاشق سوپخوري از مواد ريخته و پخش ميكنيم تا يك طرف آن سرخ شود، سپس خمير را برگردانده تا طرف ديگر آن نيز سرخ شود.
۳. در ظرف ديگري كره، پياز سرخ شده و سير را تفت داده، قارچ، فلفل دلمهاي، ادويه و نمك را اضافه كرده و در آخر پنير را افزوده و از روي حرارت برميداريم. از اين مواد دو قاشق غذاخوري روي رولها قرار داده، سپس آن را ميپيچيم و در آرد سفيد، بعد در مخلوط تخممرغها، نمك و فلفل زده، در آخر در آرد سوخاري غلتانده و در روغن داغ اطراف آن را سرخ کرده و با سبزيجات دورچين سرو ميكنيم.
نظر کاربران
من كيك كالباس ميخوااااااااااااام
پاسخ ها
من همشو میخوام! :((
عزیزم رودل نکنیییییییییییی
برو بخررررررررررررر
بگو مامانت بپزه
خودت درست کن خب
کجای اینا اسنکه؟
پاسخ ها
اسنک یک میان وعده است
فقط اون چیزی نیت که تو میخری و می خوری
بی مزه
مگه دیو ها هم اسنک میخورن ؟
عالی
خوبه
اقای محمدرضا شمااسمتونو درس بنویسین
عالی
واقعا عالی بود
عالی بود
عالی بود
عالییییییییییی بووووود
خیلی خوشمزه بود
به نظر مضخرفترین