افطاری با برترینها؛ روز بیست و ششم
برای اینکه در ۳۰ روز ماه مبارک رمضان غذاهای متنوعی را امتحان کنید، ما یک برنامه کامل غذایی برای افطار شما در نظر گرفته ایم. این دستور شامل پیشغذا، غذای اصلی و دسر برای هر روز است.
برترین ها: برای اینکه در ۳۰ روز ماه مبارک رمضان غذاهای متنوعی را امتحان کنید، ما یک برنامه کامل غذایی برای افطار شما در نظر گرفته ایم. این دستور شامل پیشغذا، غذای اصلی و دسر برای هر روز است. در هر روز هم دو نکته تغذیهای را برایتان می نویسیم تا از تغذیه سالم، متنوع و خوشمزه در طول این ماه لذت ببرید.
نکته تغذیهای ۱
بعد از خوردن سحری، بهتر است هنگام مسواک زدن برای کاهش تشنگی و خشکی دهان، از حجم کمتری خمیر دندان استفاده کنید.
نکته تغذیهای ۲
برای جلوگیری از بروز یبوست و مشکلات روده، بعد از خوردن افطار آلو و انجیر خیس شده و میوه هایی همچون گلابی، هلو و هندوانه میل کنید.
افطاری با برترینها؛ روز بیست و پنجم
افطاری با برترینها؛ روز بیست و چهارم
افطاری با برترینها؛ روز بیست و سوم
افطاری با برترینها؛ روز بیست و دوم
افطاری با برترینها؛ روز بیست و یکم
افطاری با برترینها؛ روز بیستمافطاری با برترینها؛ روز نوزدهم
افطاری با برترینها؛ روز هجدهم
افطاری با برترینها؛ روز هفدهم
افطاری با برترینها؛ روز شانزدهم
افطاری با برترینها؛ روز پانزدهم
افطاری با برترینها؛ روز چهاردهم
افطاری با برترینها؛ روز سیزدهم
افطاری با برترینها؛ روز دوازدهم
افطاری با برترینها؛ روز یازدهم
افطاری با برترینها؛ روز دهم
افطاری با برترینها؛ روز نهم
افطاری با برترینها؛ روز هشتم
افطاری با برترینها؛ روز هفتم
پیش غذا
آش دوغ کرمانشاه
مواد لازم
• ۱ تا 1.5 لیتر دوغ
• نصف پیمانه برنج
• نصف پیمانه لپه
• ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
• ۱ عدد پیاز رنده شده
• ۲ پیمانه سبزی آش خرد شده
• نمک و زردچوبه
• پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ (برای تزئین)
طرز تهیه
۱. گوشتها را به همراه پیاز رنده شده و نمک ورز دهید و به صورت کوفته ریزه در می آورید و در مقدار کمی روغن زیتون یا روغن کنجد تفت دهید.
۲. لپه را با مقداری آب روی حرارت بگذارید. بعد از اینکه نیمپز شد، برنج را هم اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزند.
۳. دوغ را روی حرارت بگذارید و مدام به هم بزنید. اجازه دهید دوغ کمی غلیظ شود.
۴. برنج و لپه را اضافه کنید و سپس سبزی آش را بیافزایید و حدود ۲۰ دقیقه زمان دهید تا سبزی هم پخته شود.
۵. در دقیقه آخر کوفته ریزه را هم به آش اضافه کنید. آش را در ظرف مناسب بکشید و با پیاز و سیر داغ و نعنا تزئین کنید.
غذای اصلی
رشته پلو قيصي ( آذربايجان)
مواد لازم
• ۲ پيمانه برنج
• ۱ پيمانه رشته پلويي
• ۱۰۰ گرم برگه زرد آلو
• ۱۰۰ گرم قيصي
• ۱۰۰ گرم کره
• ۱ قاشق غذا خوري زعفران دم کرده
• نمک، فلفل، زردچوبه
• ۲ قاشق غذا خوري پياز داغ
• ۱ قاشق چاي خوري دارچين
• ۱ قاشق غذا خوري شکر
طرز تهیه
۱. برنج را که از ۳ ساعت قبل با نمک خيس کرده ايد، در آب جوش بريزيد؛ در حد آبکش شدن که رسيد، رشته پلويي را اضافه کنيد. چند جوش که زد آن را آبکش کنید.
۲. برگه زردآلو و قيصي را حدود نيم ساعت در آب گرم خيس کنيد بعد آن را بشویید و با کره داغ شده در ظرفي بريزيد.
۳. روي آن را پياز داغ، شکر، زردچوبه و فلفل بريزيد و کمي تفت دهيد. زعفران را نيز اضافه کنيد.
۴. کف قابلمه را از مواد ته ديگ مورد علاقه تان قرار دهيد، کمي برنج آبکش شده روي آن بريزيد و سپس لابهلاي برنج از مواد آماده شده بريزيد و اجازه دهيد تا برنج دم بکشد. برنج را در ظرف مناسب بریزید روي آن را با برگه هاي قيصي، کمي دارچين، خلال پسته و در صورت دلخواه، فيله مرغ سُرخ شده تزيين کنيد.
دسر
تارتلت توت فرنگی
مواد لازم برای خمیر
• ۱۲۵ گرم آرد
• ۲ قاشق غذاخوری پودر شکر
• ۷۰ گرم کره
• ۱ عدد زرده تخم مرغ
• ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آب
مواد لازم برای مواد میانی
• ۲۰۰ میلی لیتر شیر
• ۲ عدد زرده تخم مرغ
• ۴۰ گرم شکر
• ۱ قاشق غذاخوری آرد
• ۱ قاشق غذاخوری آرد ذرت
• ۱۲۵ گرم خامه
• ۳۵۰ گرم توت فرنگی
• ۱ تکه ۳ سانتی متری چوب دارچین
• ۲ عدد میخک
• ژله قرمز رنگ آماده (ترجیحا توت فرنگی)
طرز تهیه
۱. آرد و پودر شکر را در یک کاسه الک کنید. کره را به تکه های کوچیک برش بزنید و به آرد و شکر اضافه کنید. زرده تخم مرغ را هم اضافه کنید و با نوک انگشت ورز دهید.
۲. در صورت نیاز، یک تا ۲ قاشق آب اضافه کنید. خمیر نباید خیلی سفت باشد که پودر نشود.
۳. روی خمیر را بپوشانید و ۱۵ دقیقه در یخچال نگه دارید.
۴. فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید.
۵. خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید. خیلی آرام خمیر را در قالب جا دهید.
۶. اضافه های خمیر که از لبه های قالب بیرون زده، به داخل قالب برگردانید.
۷. با چنگال، چند سوراخ روی خمیر تارت ایجاد کنید تا خمیر پف نکند. روی خمیر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. مقداری لپه باقالی روی آنها بریزید تا سنگین شود و خمیر پف نکند.
۸. آن را ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا پخته شود. آن را از فر خارج کنید. کاغذ روغنی و لوبیا ها را بردارید. دوباره ۵ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا طلایی شود.
۹. شیر را به همراه چوب دارچین و میخک توی شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آروم گرم شود بدون اینکه بجوشد. حدود ۱۰ دقیقه کافی است.
۱۰. زرده تخم مرغ، شکر، آرد و آرد ذرت را در کاسه با همزن دستی یا چنگال بزنید تا کاملا مخلوط و روان شود.
۱۱. شیر گرم شده را به آرامی به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
۱۲. مخلوط را دوباره به شیر جوش برگردانید و روی حرارت کنترل شده بگذارید تا بجوشد. دایم هم بزنید تا ته نگیرد. پس از غلیظ شدن از روی حرارت بردارید و چوب دارچین و میخک را خارج کنید.
۱۳. خمیر های تارتلت را از قالب خارج کنید. کرم آماده شده را با قاشق درون تارتلت ها تقسیم کنید. توت فرنگی ها را نصف کنید و روی کرم بگذارید. روی آن ژله بریزید و در یخچال بگذارید تا ژله سفت شود.
نظر کاربران
ما كه پول نداريم بخوريم از اين چيزها