۱۲۵۶۲۱۱
۱۶۳۳
۱۶۳۳
پ

طرز تهیه لازانیای مرغ و ریحان؛ خوش‌عطر و لذیذ

آیا کسی را می‌شناسید که جز طرفداران لازانیا نباشد؟ طعم بی‌نظیر و فوق‌العاده‌ی این غذا هرکسی را به خود جذب می‌کند.

دیجی کالامگ: آیا کسی را می‌شناسید که جز طرفداران لازانیا نباشد؟ طعم بی‌نظیر و فوق‌العاده‌ی این غذا هرکسی را به خود جذب می‌کند.

در این مطلب تصمیم داریم طرز تهیه لازانیای مرغ و ریحان را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه لازانیای مرغ و ریحان؛ خوش‌عطر و لذیذ

مواد مقدار
سینه‌ی مرغ بی‌استخوان پخته شده ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
شیر ۳ پیمانه
آرد سفید یک‌سوم پیمانه
قارچ ۵۰۰ گرم
ورق لازانیا ۳۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
ریحان ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
پنیر خامه‌ای ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان ۱ قاشق چای‌خوری
نمک به مقدار دلخواه
فلفل سیاه به مقدار دلخواه
ادویه‌ی لازانیا به مقدار دلخواه
ادویه‌ی ایتالیایی به مقدار 

طرز تهیه لازانیای مرغ و ریحان؛ خوش‌عطر و لذیذ

طرز تهیه لازانیای مرغ و ریحان

برای تهیه‌ی سس بشامل، ۵۰ گرم کره را داخل قابلمه بریزید. یک‌سوم پیمانه آرد سفید را به آن اضافه کرده و در حد ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید.

سه پیمانه شیر هم‌دمای محیط را کم‌کم به مواد اضافه کرده و با همزن مدام هم بزنید تا غلیظ شود. زمانی که غلیظ شد، مقداری فلفل سیاه، نمک و ادویه‌ی لازانیا به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و داخل روغن تفت دهید تا کاملا طلایی شود. یک قاشق چای‌خوری حریره‌ی سیر نیز به آن اضافه کنید. ۵۰۰ گرم قارچ را ورقه‌ای خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. به اندازه‌ی ۱۰۰ گرم ریحان را درشت خرد کرده و به مواد اضافه کنید و حسابی تفت دهید.

دو عدد سینه‌ی مرغ بی‌استخوان را با برگ بو و پیاز به مدت نیم ساعت بپزید و سپس آن را ریش ریش کرده و به مواد پیاز اضافه کنید. دو قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای و ۲ الی ۳ ملاقه از سس بشامل را به مواد لازانیا اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر نمک، فلفل سیاه و ادویه‌ی لازانیا را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.

یک بسته لازانیای ۳۵۰ گرمی را داخل آب جوش و نمک بپزید تا کمی نرم شود (دقت کنید که بیش از حد نپزد). سپس لازانیاها را آبکش کرده و داخل آب خنک قرار دهید.

یک ظرف مخصوص فر انتخاب کرده، یک لایه سس بشامل، یک لایه ورقه لازانیا و دوباره یک لایه سس بشامل، سپس مقداری از ترکیب مرغ و ریحان و پنیر پیتزا بریزید و دوباره یک لایه ورقه لازانیا، سس بشامل، مایع لازانیا و پنیر پیتزا بریزید. این روند را تا زمانی که ظرف کامل پر شود ادامه دهید.

در آخر یک لایه لازانیا، سس بشامل و پنیر پیتزا و به دلخواه پنیر پارمسان و ادویه‌ی ایتالیایی هم بریزید.

روی ظرف را با فویل بپوشانید و روی آن سوراخ‌هایی ایجاد کنید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد. پنج دقیقه آخر فویل را از روی ظرف بردارید تا روی لازانیا طلایی شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج