۱۲۵۴۸۹
۳۸ نظر
۷۰۹۱
۳۸ نظر
۷۰۹۱
پ

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

اگر از ماست پاستوریزه استفاده می‌کنید، در صورت دسترسی کمی کره محلی به آش اضافه کنید تا طعم آن خوشمزه‌تر شود.

برترین‌ها: آش دوغ یکی از آش‌های سنتی و اصیل ایرانیه که با دوغ و ماست تهیه میشه و فوق العاده لذیذ و خوشمزه است این آش معمولا به رنگ سفید سرو میشه و برای همین بهتره از زردچوبه داخلش استفاده نشه و هم با کوفته قل قلی و هم بدون اون تهیه میشه.

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

مواد لازم

  • دوغ: ۲ لیتر
  • ماست: ۲ لیتر
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • برنج: ۱ پیمانه
  • نخود خام: ۲/۳ پیمانه
  • تره و گشنیز: ۵۰۰ گرم
  • نمک وفلفل به مقدار لازم

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

طرز تهیه

در ابتدا نخود رو با مقدار کافی آب میپزیم.

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

نکته‌ی مهم برای تهیه این آش اینه که سعی کنیم تا دوغ و ماست در حین پخت نبره برای همین در ابتدا ماست رو با همزن دستی میزنیم تا کاملا بازو یکنواخت بشه.

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

بعد دوغ رو هم به ماست اضافه کرده و باز با همزن دستی میزنیم تا مخلوط یکنواخت بشه.

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

حالا تخم مرغ رو داخل مخلوطمون میریزیم و باز با همزن دستی میزنیم تا تخم مرغ کاملا حل بشه. تخم مرغ به نبریدن مایه در هنگام پخت کمک میکنه.

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

مایه آش رو روی حرارت زیاد میذاریم و برنجی که شستیم رو اضافه میکنیم و به صورت مداوم همشون میزنیم تا از بریدن ماست و دوغ جلوگیری کنیم.

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

باید به هم زدن مداوم ادامه بدیم تا مایه به جوش بیاد و شروع به قل قل زدن کنه.

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

در این مرحله سبزی که نه خیلی ریز و نه خیلی درشت خرد کردیم رو اضافه میکنیم و حرارت رو هم کمی پایین میاریم، ولی نه خیلی پایین. دیگه احتیاجی نیست تا آش رو مداوم هم بزنیم همین که گاهی هم زده بشه تا ته نگیره کافیه.

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

وقتی سبزی آش پخت نخود پخته رو هم اضافه میکنیم و به مقدار کافی نمک و فلفل هم میزنیم و اجازه میدیم تا آش جابیوفته.

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

در صورتی که ترجیح بدین آش کوفته قل قلی داشته باشه میتونین کوفته هارو با ترکیب گوشت چرخی و پیاز رنده شده و نمک آماده و سرخ کنین و در انتها با آش سرو کنین

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ممنون بسیار خوب توضیح داده بودین

    پاسخ ها

    • بدون نام

      نوش جونت

  • لیلا

    دستتون درد نکنه

  • بدون نام

    تو مواد لازم تخم مرغ نبود یهو از کجا سر دراورد

    پاسخ ها

    • الهام

      ی نگاه دوباره بنداز تخم مرغ و تو مواد لازم میبینی

  • بیگ زاده

    قربونت همش خوب بود الا قسمت آخرکه کوفته روقلقلی میکنیم اما سرخ نمی کنیم
    قلش بدید داخل آش دوغ پز بشه نه روغن پز!!!!سرخ نکنید بلکه خام داخل آش بیاندازید تاپخته شود
    ساقه سیر سبز(تر) هم بهترین طعم راایجاد میکند
    دمتون گرم
    1توصیه : اگه کم فشاری دارید توی خوردنش مسابقه ندید که شاید آخرین بارتون بشه!!گفته باشم
    سیرحبه ای رو له کنید وموقع سرو هرکس به اندازه نصف قاشق چایخوری اضافه کند نوش جون

  • نیلوفر

    به به یادش بخیر توسرین من آش دوغ خوردم هیچ وقت لذتش یادم نمیره از آب گرمش هم بهتر بود یادم باشه حتما درست کنم.

  • pooneh

    من خودم اردبیلی هستم عالی توضیح دادین دقیقا همینه

  • سمانه

    مرسی عالی بود

  • سمیرا

    عالی بود.من درست کردم از رو همین دستور محشر شد.دستتون درد نکنه...

  • فاطمه اقااحمدی

    خیلی خوبه دست شما درد نکنه مرسی خدا نگهدارتان به امید دیدار

  • reyhaneh

    اگر ماست محلی بو د باز هم باید دوغ محلی اضافه کنیم

  • بدون نام

    طرز تهیه ژله رنگین کمان

  • بدون نام

    من یه مشکل کوچیک توسبزیهای مورداستفاده توآش داشتم که ازتوضیحات شمااستفاده کردم.ممنون واقعا کارسازبود

  • بدون نام

    عاااالی بود

  • بابک اردبیلی

    البته اسم اصیل و ترکی این غذا ، آیران آشی هست.

  • بدون نام

    اهالی مغان هم بهش میگن,دوغبا یا دوغا

    با یعنی آش,دوغ هم که,,,,

  • بدون نام

    خیلی مزه بدی می ده

    پاسخ ها

    • دری

      مزه بد میدهد.

  • بدون نام

    این اش نمیدانم ترکی است یا کردی ولی درمنطاق کرد نشین پخت می شود بخصوص اذربایجانغربی خیلی خوشمزه تر ازاردبیل است

    پاسخ ها

    • بدون نام

      اولا اسمش ترکی هست و درضمن آذربایجان غربی هم ترک هست و اسمشم روش هست

  • tatli kiz

    آیران آش چوخ تاتلیلی;-)
    بهترین و لذیذترین آش دنیاااا. هرکی میگه طعمش بده حتما خوبشو نخورده یا آش بریده شده رو خورده خوشش نیومده!! آره عزیزم آش دوغ فقط اردبیل

  • عادل

    خیلی عالی شد ممنون از راه کارتون

  • ساحل

    دستور پختش عالی بود.

  • بدون نام

    منیژه تشکر خیلی خوب بود

  • اشنا

    روش درست کردن اش عالیه، منم درست کردم، خییلی لذیذه، دستتون دردنکنه، ازاموزشها وراهنمائیتون

  • سلام

    تقریبا خوب است

  • رضا

    اصل این اش کوردی هست که متاسفانه ترکها بسیار بد کپی کردن. عزیزانی که مدل کوردی ش رو امتحان نکردن تو سفر به کردستان بچشن و لذت اش اصل رو ببرن

    پاسخ ها

    • بدون نام

      چون کلا ترک ها تمام فرهنگشون کپیه

  • بدون نام

    توطول مدت پخت آش در قابلمه بسته باشه؟

  • بدون نام

    وااایی من که دیونشم

  • ند گس

    سلام عا لی بود

  • بدون نام

    تا مرحله اخر درست بود اما جای نخود و سبزی اشتباه بود نخود باید کاملا بپزه ولی سبزی نیم پز باید باشه و درضمن گوشتو سرخ نمیکنن مستقیم داخل اش میندازن تا بپزه ولی 99درصد مواقع گوشت نداره اش دوغ اردبیل اش تبریز داره

  • مریم

    تخم مرغ اش دوغ لازم نیست

  • مریم

    تخم مرغ اش دوغ لازم نیست

  • بدون نام

    سلام ممنون از توصیحاتتون من تاحالا درست نکردم قراره طبق دستور درست کنم و ببینم چه طوری هست امید و ارم خوب در بیاید

  • بدون نام

    من سیر زدم خیلی خوب شد.

  • هاجر آقایی

    خیلی خوبه الکی حرف های بد نزند حتماً درست کنید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج