۱۲۵۲۰۷
۱ نظر
۵۰۰۹
۱ نظر
۵۰۰۹
پ

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و چهارم

برای اینکه در ۳۰ روز ماه مبارک رمضان غذاهای متنوعی را امتحان کنید، ما یک برنامه کامل غذایی برای افطار شما در نظر گرفته ایم. این دستور شامل پیش‌غذا، غذای اصلی و دسر برای هر روز است.

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و چهارم

برترین ها: برای اینکه در ۳۰ روز ماه مبارک رمضان غذاهای متنوعی را امتحان کنید، ما یک برنامه کامل غذایی برای افطار شما در نظر گرفته ایم. این دستور شامل پیش‌غذا، غذای اصلی و دسر برای هر روز است. در هر روز هم دو نکته تغذیه‌ای را برایتان می نویسیم تا از تغذیه سالم، متنوع و خوشمزه در طول این ماه لذت ببرید.

نکته تغذیه‌ای ۱

توجه داشته باشید، اگر فرد روزه‎دار شب‎ها انرژی زیادی دریافت کند و غذا زیاد بخورد با کاهش سوخت و ساز بدن مواجه می‌‎شود و غذای اضافه به بافت چربی تبدیل خواهد شد. بهترین برنامه غذایی برای فرد روزه‎دار وعده‎های سحری، افطار و شام است که وجود هر سه وعده ضروری است.

نکته تغذیه‌ای ۲

در وعده سحری، خوردن کربوهیدرات هایی همچون برنج، ماکارونی، سیب‎زمینی و نان ضروری است. همچنین مصرف میوه، سبزی، خرما و مقداری حبوبات ضروری است و مصرف پروتئین در وعده سحری منجر به تشنگی در طول روز می‌‎شود.

مطلب مرتبط:

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و سوم

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و دوم

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و یکم

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیستم
افطاری با برترین‌ها؛ روز نوزدهم
افطاری با برترین‌ها؛ روز هجدهم
افطاری با برترین‌ها؛ روز هفدهم
افطاری با برترین‌ها؛ روز شانزدهم

افطاری با برترین‌ها؛ روز پانزدهم

افطاری با برترین‌ها؛ روز چهاردهم

افطاری با برترین‌ها؛ روز سیزدهم

افطاری با برترین‌ها؛ روز دوازدهم

افطاری با برترین‌ها؛ روز یازدهم

افطاری با برترین‌ها؛ روز دهم

افطاری با برترین‌ها؛ روز نهم

افطاری با برترین‌ها؛ روز هشتم

افطاری با برترین‌ها؛ روز هفتم


پیش غذا

املت بادنجان

مواد لازم

• ۲ عدد بادمجان قلمی و متوسط

• ۲ عدد تخم مرغ

• ۲ قاشق غذاخوری شیر

• ۲ عدد سیر

• نمک و فلفل و زردچوبه


افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و چهارم

طرز تهیه

۱. بادنجان ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. به آن نمک بزنید، همراه سیر خلال شده در روغن سرخ کنید. (اگر هنگام سرخ کردن کدو و بادمجان شعله کم باشد و در تابه را بگذارید بادمجان یا کدو در ضمن سرخ شدن کاملا می پزد و روغن خود را پس می دهد.) سپس به آن کمی زردچوبه بزنید.

۲. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با چنگال هم بزنید و به آن شیر و نمک و فلفل را بیفزایید و در تابه با روغن داغ بریزید و بلافاصله در تابه را بگذارید تا تخم مرغ خود را بگیرد و سرخ شود.

۳. بادنجان های حلقه شده را روی این تخم مرغ ها بچینید و املت را رول کنید. یا املت را از وسط تا کنید، سپس با کفگیر آن را بردارید و در دیس بگذارید.

۴. املت کدو عینا مانند املت بادنجان است و با همان مقدار مواد لازم، فقط بجای بادنجان از کدو استفاده می کنیم.

غذای اصلی

خورش‌ خلال‌ كرمانشاهی

مواد لازم

• ۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی

• ۲۵۰ گرم خلال بادام

• ۲ قاشق غذاخوری زرشك سیاه

• ۳ عدد پیاز

• ۲ قاشق غذاخوری زعفران آب‌كرده

• یك قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

• یك‌دوم قاشق مرباخوری زردچوبه

• نمك و فلفل

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و چهارم

طرز تهیه

۱. پیازها را خلالی کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را خرد و به پیاز اضافه كنید تا كمی تفت بخورد، سپس زردچوبه را به آن اضافه كنید. حالا روی مواد آب بریزید و اجازه دهید تا گوشت نیم پز شود.

۲. در این مرحله بادام‌ها را بشویید و كمی تفت دهید تا از حالت خامی درآید سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه كنید.

۳. رب گوجه‌فرنگی را در روغن تفت دهید و همراه با نمك و فلفل به خورش اضافه كنید. بعد از گذشت مدتی زرشك را به عنوان ترشی به خورش اضافه كنید و صبر كنید تا غذا جا بیفتد.

۴. این خورش را با پلو سرو کنید.

دسر

شله زرد

مواد لازم

• ۱ كیلوگرم برنج

• ۲ كیلوگرم شكر

• ۱ پیمانه روغن

• ۱.۵ مثقال زعفران ساییده شده

• ۱ پیمانه گلاب

• ۱۵۰ گرم خلال بادام

• ۵۰ گرم خلال پسته

• ۲ قاشق سوپخوری دارچین

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و چهارم

طرز تهیه

۱. برنج را بشویید، آن را داخل قابلمه بریزید و ۶ تا ۷ برابر آن آب بریزید. آن را روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد مغز برنج نرم شود. در این مرحله، شكر را اضافه کنید و هم بزنید. اگر سفت شد، یك تا دو پیمانه آب ولرم اضافه کنید.

۲. زعفران را در آب جوش حل کنید. روغن را داغ و صاف و به شله زرد اضافه کنید.

۳. كمی از بادام را برای تزیین كنار بگذارید و بقیه آنها را بشویید و داخل شله زرد بریزید. گلاب را نیز اضافه کنید. هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. در قابلمه را بگذارید تا شله زرد کاملا جا بیفتد.

۴. آن را در ظرف بکشید و با دارچین و خلال پسته و خلال بادام تزیین و سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • sahba

    به عنوان یه کرمانشاهی خدمت همه عرض کنم که توی این خورش یک قاشق چایخوری دارچین هم باید اضافه کنید ضمن اینکه لیمو عمانی هم یادشون رفته که بگن هرچند توی تصویرش هست
    بدون این دوتا فوت کوزه گری مزه اصلی رو احساس نمیکنید .
    نوش جان ...

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج