طرز تهیه بورانی بادمجان
نمک ها را از روی بادمجانها پاک کرده و در ماهی تابه سرخ می کنیم تا فقط کمی طلایی شود . پس از سرخ شدن ، بادمجان در یک ظرف روی یک حوله کاغذی می گذاریم تا روغن اضافه آن خارج شود
- غذای: ایرانی
- گروه: تمامی فصول, رژیمی, مهمانی, پیش غذاها
- سطح مهارت: آسان
- مقدار: ۶
- مناسب برای: ۴-۶
- زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
- زمان پخت : ۳۰ دقیقه
- مدت زمان آمادگی : ۵۰ دقیقه
مواد لازم
- 600 گرم بادمجان
- 250 گرم گوجه فرنگی
- 3 حبه سیر
- 1 فنجان ماست
- 4/1 تا 2/1 فنجان روغن
- نمک و فلفل به میزان لازم
- نان لواش یا چیپس پیتاطرز تهیه بورانی بادمجان
طرز تهیه:
1. بادمجان را برش داده و نمک می پاشیم و به مدت 20 تا 30 دقیقه استراحت می دهیم.
۲. نمک ها را از روی بادمجانها پاک کرده و در ماهی تابه سرخ می کنیم تا فقط کمی طلایی شود . پس از سرخ شدن ، بادمجان در یک ظرف روی یک حوله کاغذی می گذاریم تا روغن اضافه آن خارج شود.
۳. در این زمان ، برش گوجه فرنگی را داخل میکسر ریخته یا رنده می کنیم و بعد سیر و نمک و فلفل را اضافه می کنیم.
۴. در یک قابلمه مقداری روغن زیتون ریخته و بادمجانها را ته آن می چینیم و پوره گوجه فرنگی را اضافه می کنیم . با پشت قاشق یا گوشت کوب بادمجانها را کاملا له می کنیم .
۵. نصف فنجان آب گرم اضافه می کنیم و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه می پداریم روی حرارت تا تمام آب آن تبخیر شود . مراقب باشید بادمجانها ته نگیرد مرتب هم بزنید.
۶. در نهایت ماست را به بادمجان و گوجه فرنگی اضافه کرده و خوب به هم بزنید میزان نمک و فلفل آن را بچشید و گرم همراه نان لواش یا چیپس چیتا سرو نمایید نوش جان
نظر کاربران
بهتره که بادمجان ها را کبابی کنید و از گوجه فرنگی هم استفاده نکنید اینطوری طعم بسیار بهتری داره
پاسخ ها
کاملاااااااااااااااااا .... موافقم، به شرطی که با سیر خام فراووون و نعناء خشک و ماست چکیده کاملا مخلوط بشه.....
من شمالی ام و همیشه این غذا رو درست می کنم بدون گوجه فرنگی و با بادمجان کبابی و طبق نظر طناز با سیر خام و نعنا و پونه خشک عالی میشه.
من هم بانظراتون موافقم