دستور آشپزی: كيك زغال اخته و نارگيل
فر را تا دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كنيد. قالب كيك را- كه در ميانهاش استوانهاي قرار دارد- چرب كنيد. روغن، تخممرغ، شكر و وانيل را در كاسه بزرگي مخلوط كنيد. آرد را با پودر نارگيل مخلوط كرده...
- روغن سبوس برنج: 250 ميليليتر
- تخممرغ: 3 عدد
- شكر پودر شده: 225 گرم بهعلاوه مقداري اضافهتر براي سطح كيك
- عصاره وانيل:
- 2 قاشق چايخوري
- آرد آماده كيك (داراي نمك و خميرمايه):
- 300 گرم
- پودر نارگيل: 50 گرم
- شير سويا: 175 ميليليتر
- زغالاخته: 140 گرم به علاوه مقداري اضافهتر براي تزئين كيك
روش تهیه :
فر را تا دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كنيد. قالب كيك را- كه در ميانهاش استوانهاي قرار دارد- چرب كنيد. روغن، تخممرغ، شكر و وانيل را در كاسه بزرگي مخلوط كنيد. آرد را با پودر نارگيل مخلوط كرده، آرد مخلوط با پودر نارگيل و شير سويا را كمكم و بهصورت يكي در ميان، به محتويات كاسه بزرگ بيفزاييد؛ اين كار را با اضافه كردن شروع كرده و با ريختن بقيه آرد به پايان برسانيد.
يك چهارم مواد را در قالب ريخته، زغالاختهها را داخل باقيمانده خمير ريخته (مقداري زغالاخته براي تزئين كيك كنار بگذاريد) و بعد بقيه خمير را هم داخل قالب بريزيد.
حالا قالب كيك را بين يك ساعت تا ۷۵ دقيقه در فر بگذاريد؛ اگر احساس كرديد رنگ كيك خيلي سريع قهوهاي شده، رويش را با ورقه نازك آلومينيوم (فويل) بپوشانيد.
بعد از طبخ، ۱۰ دقيقه صبر كنيد تا كيك درون قالب خنك شود، بعد قالب را درون ظرفي مناسب برگردانده و اجازه دهيد كيك كاملا خنك شود. ميانه كيك را (جاي استوانه قالب كيك كه خالي مانده) با زغالاخته اضافي پر كرده و رويش را با پودر شكر بپوشانيد. نوش جان!
نكته اول: اگر از زغالاخته فريز شده استفاده ميكنيد، لازم نيست قبل از استفاده، آنها را يخزدايي كنيد؛ چون زغالاختهها به كيكتان رنگ خواهند داد!
نكته دوم: روغن سبوس برنج، عطر ملايمي دارد اما اگر چنين روغني در دسترس نداريد، ميتوانيد از روغن دانههاي گياهي يا روغن آفتابگردان استفاده كنيد.
نكته سوم: اگر به لبنيات حساسيت داريد، اين دسر خوشمزه را امتحان كنيد؛ هيچكس متوجه نخواهد شد كه اثري از شير و ساير لبنيات در آن نيست!
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر