افطاری با برترینها؛ روز بیستم
برای اینکه در ۳۰ روز ماه مبارک رمضان غذاهای متنوعی را امتحان کنید، ما یک برنامه کامل غذایی برای افطار شما در نظر گرفته ایم. این دستور شامل پیشغذا، غذای اصلی و دسر برای هر روز است.
برترین ها: برای اینکه در ۳۰ روز ماه مبارک رمضان غذاهای متنوعی را امتحان کنید، ما یک برنامه کامل غذایی برای افطار شما در نظر گرفته ایم. این دستور شامل پیشغذا، غذای اصلی و دسر برای هر روز است. در هر روز هم دو نکته تغذیهای را برایتان می نویسیم تا از تغذیه سالم، متنوع و خوشمزه در طول این ماه لذت ببرید.
نکته تغذیهای ۱
گرسنگی طولانی مدت موجب هدر رفتن سدیم، پتاسیم و پروتئین بدن شما می شود. سعی كنید، در سحر و افطار از غذاهایی كه حاوی پروتئین بیشتر باشند مصرف كنید. پروتئین موجود در گوشت قرمز( ۲ تا ۳ بار در هفته مصرف شود )،مرغ، تخم مرغ و ماهی غنی تر هستند. از مصرف روغن زیاد در تهیه غذا بپرهیزید كه موجب افزایش تشنگی شما می شود.
نکته تغذیهای ۲
در ماه رمضان برای تأمین سدیم و پتاسیم تلف شده در هر وعده، حتما سبزیجات تازه یا پخته ( آش یا سوپ) مصرف كنید.
افطاری با برترینها؛ روز نوزدهم
افطاری با برترینها؛ روز هجدهم
افطاری با برترینها؛ روز هفدهم
افطاری با برترینها؛ روز شانزدهم
افطاری با برترینها؛ روز پانزدهم
افطاری با برترینها؛ روز چهاردهم
افطاری با برترینها؛ روز سیزدهم
افطاری با برترینها؛ روز دوازدهم
افطاری با برترینها؛ روز یازدهم
افطاری با برترینها؛ روز دهم
افطاری با برترینها؛ روز نهم
افطاری با برترینها؛ روز هشتم
افطاری با برترینها؛ روز هفتم
پیش غذا
سوپ مرغ و جو
• تعداد: 4 تا 6 نفر
مواد لازم
• یک عدد پیاز سفید متوسط
• یک حبه سیر رنده شده
• یک ساقه کرفس
• 2 عدد ران مرغ
• 4 عدد هویج
• 4 پیمانه آب
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 1.5 پیمانه جو پرک
• 6 عدد گوجه فرنگی
• یک پیمانه لوبیا سبز
• دو پیمانه آب
• 2 عدد برگ بو
• نصف قاشق چایخوری پودر آویشن
• دو چوب دارچین
• یک قاشق چایخوری فلفل سفید
• ¾ پیمانه زیتون
• یک قاشق چایخوری زیره سبز
• یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز
• دو قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه
۱. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در قابلمه گرم کنید.
۲. پیاز، سیر و کرفس را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند. مدام آنها را هم بزنید.
۳. ران های مرغ را خرد و در قابلمه به مواد اضافه کنید تا طلایی شوند. هویج را خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. ۴ پیمانه آب را اضافه کنید و بگذارید در حالت نیمجوش روی حرارت ملایم بماند تا مرغ ها پخته شوند. حدود یک ساعت کافی است.
۴. استخوان های مرغ را جدا کنید و همه گوشت ها را خرد کنید و دوباره داخل قابلمه بریزید.
۵. گوجه فرنگی ها را به ۸ قسمت تقسیم کنید. سر و ته لوبیاهای سبز را بگیرید و آن را به تکه های دو سانتیمتری برش دهید. سپس آنها را داخل سوپ بریزید.
۶. جوهای را سه بار با آب سرد آبکش کنید تا آبی که از آن خارج می شود شفاف باشد. سپس آنها را داخل سوپ بریزید و دو پیمانه دیگر آب اضافه کنید.
۷. ادویه و زیتون ها را اضافه کنید. آنها را با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزید و سپس نمک را اضافه کنید.
۸. اگر دوست داشتید، می توانید قارچ هم به آن اضافه کنید.
غذای اصلی
سالمون دودی با تُست شوید و موسیر
• تعداد: ۲۰ عدد
مواد لازم
• ۲۸۰ گرم ورقه های نازک ماهی سالمون دودی
• دو قالب کره
• یک قاشق غذاخوری پوست لیموترش
• ۳۱.۵ قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه
• نصف پیمانه موسیر تا پیازچه تازه خرد شده
• یک قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
• ۱.۵ قاشق غذاخوری سس خردل
• نصف قاشق چایخوری نمک
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• یک عدد نان باگت بزرگ
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. نان باگت را با ورقه های نازک ۶ میلیمتری برش دهید. سپس آنها را روی سینی فر بچینید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر بپزید تا کاملا برشته و طلایی شوند. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
۲. کره، پوست لیمو، موسیر (یا پیازچه)، خردل، شوید، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه با یکدیگر مخلوط کنید و خوب هم بزنید. روی آنها را بپوشانید و در یخچال قرار دهید. البته پیش از مصرف باید آن را چند دقیقه ای در دمای اتاق قرار دهید.
۳. برای سرو این اسنک، یک لایه ضخیم از مخلوط کره را روی نان ها بمالید و روی آن، یک ورقه سالمون دودی بگذارید. آنها را به زیبایی در ظرف بچینید و سرو کنید.
دسر
کلوچه توت فرنگی
• زمان آماده سازی: ۴۵ دقیقه
• زمان پخت: ۱۲ دقیقه در دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت
• زمان خنک شدن: یک ساعت
مواد لازم
• دو قاشق غذاخوری مربای توت فرنگی
• یک پیمانه کره آب شده
• نصف قاشق چایخوری مغر بادام
• ۲ ۲/۳ پیمانه آرد سفید
• نصف پیمانه شکر دانه درشت
• ۱/۸ قاشق چایخوری نمک
• مارمالاد توت فرنگی
طرز تهیه
۱. در یک کاسه بزرگ، کره، مربای توت فرنگی و بادام خرد شده را با هم زن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. این مخلوط را روی پلاستیک پهن کنید. آن را به صورت گلوله های ۱۵ سانتی متری درآورید، روی آنها را با پلاستیک بپوشانید و به مدت ۱ تا دو ساعت درون یخچال قرار دهید تا سفت شوند.
۲. فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر دانه درشت و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط کره را به آن اضافه کنید. آنها را با هم زن تا زمانی بزنید که همه مواد به خوبی به یکدیگر بچسبند. خمیر به دست آمده را به خوبی در دست ورز دهید و آن را به صورت یک گلوله بزرگ شکل دهید.
۳. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را رول کنید. رول ها را به دایره های ۳ تا ۵ سانتی متری برش دهید. هر کدم از برش ها را در فاصله سه سانتی متری از هم روی سینی فر بچینید.
۴. حدود ۱۲ تا ۱۶ دقیقه آنها را داخل فر بپزید تا لبه های آنها طلایی شود. آنها را از فر خارج و خنک کنید. روی آنها مارمالاد توت فرنگی بریزید. در صورت تمایل می توانید شکر دانه درشت نیز بپاشید.
نظر کاربران
جوی این سوپ اونطور که عکسش میگه میخواد بپره تو چشم آدم!از بس که نپخته س!!! فکر کنم اینو جلوی هر مرد ایرانی بذاری خودشو حلق آویز میکنه!!!