طرز تهیه ماهی سالمون به سبک یونانی
غذای سالم و خوشمزه همراه با یک سس بی نظیر
مواد لازم: غذای سالم و خوشمزه همراه با یک سس بی نظیر
مواد لازم
- ماهی سالمون یک فیله
- ۲ قاشق نهار خوری روغن زیتون
- لیموی ترش به مقدار لازم
- آب لیمو ۲ قاشق نهار خوری
- ۲ عدد حبه سیر
- ۱/۲ قاشق مربا خوری نمک
- ۱/۲ قاشق مربا خوری شوید
- ۱/۲ قاشق مربا خوری سبزی پونه خشک
- ۱/۲ فلفل قرمز
- ۱/۲ سماق
مواد لازم سس
ماست ۶۰گرم
- ۱ حبه سیر
-۱ عدد خیار
- لیموی تازه ۱/۲ قاشق مربا خوری
- آب لیمو ۱/۲ قاشق نهار خوری
- شوید ۱/۲ قاشق نهار خوری
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه
۱- روغن زیتون , آب لیمو , ۲ عدد سیررنده شده , نمک و شیوید خرد شده را باهم مخلوط می کنیم و همچنین سماق , فلفل قرمز و سبزی کوهی خشک شده .
۲- فیله ماهی سالمون را در پلاستیک زیپ دار یا در یک ظرف پلاستیکی دردار , قرار می دهیم و مایه (مرینید) را اضافه میکنیم . و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم.
۳- ماهی مرینیت شده را برش داده و بر روی فویل قرار دهید. (قسمت پوست ماهی بر روی فویل باشد) و در فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار میدهیم . فراموش نکنید که مایع مرینیت شده را بر روی ماهی بریزید. ماهی را میتونید بر روی گاز با یک تابه هم سرخ کنید و همچنین نگران پوست ماهی نباشید به راحتی بعد از پختن جدا می شود.
طرز تهیه سس:
- خیار را رنده کرده و با تمام مواد مخلوط کنید میزان آب لیمو و نمک بر روی مزه سس تاثیر زیادی داره
طرز تهیه ماهی سالمون به سبک یونانی با سس خیار- تزتیک به صورت تصویری
مواد لازم
- ماهی سالمون یک فیله
- ۲ قاشق نهار خوری روغن زیتون
- لیموی ترش به مقدار لازم
- آب لیمو ۲ قاشق نهار خوری
- ۲ عدد حبه سیر
- ۱/۲ قاشق مربا خوری نمک
- ۱/۲ قاشق مربا خوری شوید
- ۱/۲ قاشق مربا خوری سبزی پونه خشک
- ۱/۲ فلفل قرمز
- ۱/۲ سماق
مواد لازم سس
ماست ۶۰گرم
- ۱ حبه سیر
-۱ عدد خیار
- لیموی تازه ۱/۲ قاشق مربا خوری
- آب لیمو ۱/۲ قاشق نهار خوری
- شوید ۱/۲ قاشق نهار خوری
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه
۱- روغن زیتون , آب لیمو , ۲ عدد سیررنده شده , نمک و شیوید خرد شده را باهم مخلوط می کنیم و همچنین سماق , فلفل قرمز و سبزی کوهی خشک شده .
۲- فیله ماهی سالمون را در پلاستیک زیپ دار یا در یک ظرف پلاستیکی دردار , قرار می دهیم و مایه (مرینید) را اضافه میکنیم . و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم.
۳- ماهی مرینیت شده را برش داده و بر روی فویل قرار دهید. (قسمت پوست ماهی بر روی فویل باشد) و در فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار میدهیم . فراموش نکنید که مایع مرینیت شده را بر روی ماهی بریزید. ماهی را میتونید بر روی گاز با یک تابه هم سرخ کنید و همچنین نگران پوست ماهی نباشید به راحتی بعد از پختن جدا می شود.
طرز تهیه سس:
- خیار را رنده کرده و با تمام مواد مخلوط کنید میزان آب لیمو و نمک بر روی مزه سس تاثیر زیادی داره
طرز تهیه ماهی سالمون به سبک یونانی با سس خیار- تزتیک به صورت تصویری
پ
ارسال نظر