آموزش تصویری طرز تهیه مرغ بریان
اسم این غذا با ترجمه فارسی مرغ سیاه است، اما جالب نیست و مرغ برشته حداقل خوشمزهتره! این غذا خیلی عالیه و شما میتوانید به عنوان غذای اصلی با سالاد یا انواع خوراک یا لوبیا یا برنج آن را سرو کنید.
برترینها: اسم این غذا با ترجمه فارسی مرغ سیاه است، اما جالب نیست و مرغ برشته حداقل خوشمزهتره! این غذا خیلی عالیه و شما میتوانید به عنوان غذای اصلی با سالاد یا انواع خوراک یا لوبیا یا برنج آن را سرو کنید.
مواد اولیه:
مرغ 1 کیلو
پودر پاپریکا 4 ق چ
پودر سیر و پودر پیاز هرکدام 3 ق چ
فلفل قرمز 3 ق چ
فلفل سیاه و سفید 3 ق چ
آویشن 2 ق چ
نمک 1 ق چ
تکه های فلفل قرمز 1/2 ق چ
روغن زیتون 2 ق غ
فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید، مرغ رو از وسط با یک چاقوی تیز نصف کنید.
مرغ رو از طرف پوست توی تابه بچینید.
روغن زیتون را کف ظرف و دو طرف مرغ بریزید.
نیمی از ادویه جات رو یا مخلوط کرده روی مرغ بپاشید و یا یکی یکی روی مرغ بپاشید.
به ترتیب: پودر فلفل قرمز:
پودر پیاز:
پاپریکا:
آویشن:
فلفل سیاه و سفید:
پودر سیر:
حالا نمک:
و در نهایت فلفل قرمز خرد شده.
حالا روی طرف دیگر مرغ هم به همین شیوه کمی روغن زیتون بمالید و بقیه ی ادویه ها رو بپاشید.
و به مدت 1 تا 1/5 ساعت بذارید توی فر تا خوب بپزه.
حالا برش داده و سرو کنید.
نوش جان
نظر کاربران
حداقل دو ساعت می گذاشتید مزه بگیره بعد تو فر بذارید
كاش اموزش ثبت نام اينترنتي مرغ و ياد ميدادن
پیاز داشت خوشمزه تر میشد