طرز تهیه ۱۰ نوع سالاد لذیذ و پرطرفدار
در این مطلب ۱۰ نوع مدل مختلف سالاد را برایتان آموزش داده ایم که به عنوان پیش غذا یا شام سبک میتوانید آنها را تهیه و سرو کنید.
برترینها: در این مطلب ۱۰ نوع مدل مختلف سالاد را برایتان آموزش داده ایم که به عنوان پیش غذا یا شام سبک میتوانید آنها را تهیه و سرو کنید.
سـالاد پيازچه
مواد لازم
- 200 گرم سيبزميني پخــته شده
- 100 گرم خيــارشور
- 200 گرم مرغ پخـته شده
- 100 گرم شـويد خـرد شده
- چهار عدد تخممرغ آبپز و رنده شده
- يک قاشق چايخوري پودر سير
- 50 گرم كره
- 100 گرم هويج پخته و نگيني خرد شده
- 100 گرم پيازچه
- نان تست به ميزان لازم
برای سس ماست:
- يک پيمانه ماست كمچرب
- يک قاشق غذاخوري آبليمو
- نمک و فلفل به ميزان لازم
طرز تهیه
۱. در كاسهاي شويد و پيازچه خرد شده را بریزید، سپس به ترتيب مرغ ريشريش شده، تخممرغ، خيارشور ريز خرد شده، سيبزميني حبهاي خرد شده و هويج را اضافه و مواد را كاملا زير و رو ميكنيم تا با هم مخلوط شوند.
۲. براي تهيه سس ماست نيز تمام مواد را با هم مخلوط کرده و با مواد سالاد تركيب ميكنيم.
۳. سپس نان تست را برداشته و دور آن را با چاقو برش زده و قالب ميزنيم. روي نانها را با تركيب پودر سير و كره نرم شده پوشانده و آن را در تابه كمي تفت ميدهيم. از مواد سالاد روي نانها گذاشته و به همراه زيتون تزيين ميكنيم.
ســالاد روسـی
مواد لازم
- 500 گرم سيبزميني
- يک پيمانه نخودفرنگي
- دو عدد تخممرغ
- 200 گرم خيارشور
- يک پيمانه هويج رنده شده
- يک پيمانه كلم قرمز
- 200 گرم ژامبون
- يک پيمــانه سس مايونز
- یک پيمانه ماست
- يک عدد فلفل دلمهاي
- سه عدد گوجهفرنگي
- نعنا خشک به ميزان لازم
طرز تهیه
۱. سيبزمينيهای پخته و سرد شده را نگيني خرد کنید. ژامبون و خيارشور را نیز نگيني خرد کنید.كلم قرمز را ساتوري كرده، تخممرغها را پخته، رنده کرده و فلفل دلمهاي را نیز نگيني خرد ميكنيم.
۲. سپس همه مواد را مخلوط ميكنيم. نعنا خشك، نمك، فلفل و ادويه را نيز با هم مخلوط كرده، بعد آبليمو، سس و ماست را به تركيب ادويه ميافزاييم. حالا سس را با مواد سالاد تركيب ميكنيم و به مدت دو تا سه ساعت در يخچال قرار ميدهيم تا سالاد كاملا طعمدار شود. براي تزيين آن از ژامبون، گوجهفرنگي و هويج استفاده ميكنيم.
سالاد کلم خامهای
مواد لازم
- یک دوم پیمانه سس مایونز
- 2 قاشق سوپخوری خامه
- قاشق چایخوری شکر
- 1 قاشق چایخوری آب لیمو ترش
- 1 قاشق چایخوری پودر خردل
- 1 ساقه کرفس خرد شده
- نمک
- فلفل سیاه
- 500 گرم کلم خرد شده
- 1 عدد هویج رنده شده
- پیاز خرد شده
- 70 گرم پنیر پارمسان
طرز تهیه
۱. سس مایونز، خامه، شکر، آب لیموترش، خردل، کرفس، نمک و فلفل را در ظرفی مناسب ریخته و مخلوط کنید.
۲. سپس کلم، هویج و پیاز را به آن افزوده خوب زیرورو کنید و درِ ظرف را بگذارید و حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعمها با هم ادغام شوند. پنیر پارمسان را به آن بیفزایید و مخلوط کنید. پس از آن مقداری از سالاد را در کاسه های کوچک ریخته و فشار دهید تا فرم بگیرند. سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و سرو کنید.
ســـالاد پنيـر
مواد لازم
- يک پيمانه پنير فتا مكعبي خرد شده
- نصف پيمانه كرفس خرد شده
- نصف پيمانه قارچ اسلايس و بخـارپز شده
- نصف پيمانه هويج بخارپز و نگيني خرد شده
- نصف پيمانه مغز گردو
- ¼ پيمانه كشمش
- چهار قاشق غذاخوري ماسـت چكـيده
- ¼ پيمانه روغن زيتون
- ¼ پيمانه آبليمو
- پودر زيره، آويشن، سير و رزماري از هر كدام: نصف قاشق چايخوري
- ¼ قاشق چايخوري فلفل سياه
- نمک
طرز تهیه
۱. گردو را در آب گرم خيسانده و پوست آن را ميگيريم. كشمش را نيز از نيم ساعت قبل در آب خيس ميكنيم تا كمي نرم شود.
۲. همه مواد را با هم مخلوط كرده و حدود سه الي چهار ساعت در يخچال ميگذاريم تا مزهدار شوند.
سالاد لوبیاچیتی
مواد لازم
- یک دوم پیمانه لوبیاچیتی
- 4 پیمانه آب
- 4 عدد ورقه شده قارچ
- 2 قاشق سوپخوری کره
- دو عدد ذرت تزئینی
- 2 قاشق سوپخوری گردو خرد شده
- یک ساقه کرفس خرد شده
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- فلفلکبابی سبز و قرمز خرد شده (یک عدد از هر کدام)
- یک سوم پیمانه آبلیموترشتازه
- یک چهارم پیمانه روغن زیتون
طرز تهیه
۱. لوبیا را از یک شب قبل خیس کنید، سپس با آب بپزید. در اواخر پخت نمک اضافه کنید. پس از پخته شدن در صافی بریزید. قارچ را در کره و کمی آبلیمو تفت داده، کمی نمک و فلفل اضافه کنید سپس با ذرت، گردو و کرفس را به لوبیا اضافه کرده و مخلوط کنید. در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با فلفل کبابی تزئین کنید.
۲. برای تهیه سس؛ آب لیموی تازه، نمک، فلفل، روغن زیتون را مخلوط کنید.
۳. میتوانید به جای آبلیموترش از آب نارنج ، و به جای روغن زیتون از روغن هستهی انگور استفاده کنید.
سالاد کلم قرمز
مواد لازم
- یک کیلوگرم کدو حلوایی ریز شده
- 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
- دو حبه سیر نازک حلقه شده
- 2 قاشق سوپ خوری مریم گلی تازه خرد شده
- فلفل سیاه
- نمک به مقدار لازم
- نصف پیمانه گردو خرد شده
- 8 برگ کلم قرمز
- 200 گرم پنیر لیقوان خرد شده
- 2 قاشق سوپخوری آب لیمو
طرز تهیه
۱. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) روشن کنید.
۲. کدو حلوایی و نیمی از روغن زیتون را در سینی فر بریزید و مخلوط کنید و به صورت رو باز به مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید و کبابی کنید.
۳. سپس سیر، مریم گلی، نمک و فلفل را به کدو حلوایی افزوده و اجازه دهید تا پنج دقیقه دیگر به صورت رو باز داخل فر بماند تا کدو نرم شود. پس از این مرحله، از فر در آورده، گردوها را اضافه کنید و هم بزنید.
۴. برگهای کلم قرمز را به صورت یک لایه باز در بشقاب های مورد نظر بچینید و مخلوط کدو را روی آن ها بریزید. پنیر لیقوان را روی آن ریخته، مخلوط آب لیمو و بقیه روغن زیتون را نیز بیفزایید و به دلخواه تزیین و سرو کنید.
سالاد سیبزمینی
مواد لازم
۷۵۰ گرم سیب زمینی حلقه شده با پوست
۵۰۰ گرم سیب زمینی استامبولی با پوست خرد شده
یک سوم پیمانه روغن زیتون
۱ عدد پیاز نگینی شده
¼ پیمانه شوید خرد شده
¼ پیمانه ریحان خرد شده
¼ پیمانه آب لیمو
¼ پیمانه کاپریس
یک قاشق سوپخوری خردل
یک حبه سیر کوبیده شده
طرز تهیه
۱. سیبزمینی و سیب زمینی استامبولی را جداگانه بجوشانید، بپزید تا نرم شوند، سپس در آبکش بریزید.
۲. گریل را گرم کنید. سینی فر را چرب کرده و سیبزمینی و سیبزمینی استامبولی را به صورت یک تک لایه در سینی بچینید و کمی روغن روی آنها بمالید. سپس گریل کنید.
۳. پس از این که سیب زمینی ها قهوه ای شدند از فر در آورده و روغن باقی مانده، پیاز، شوید، ریحان، آب لیمو، کاپریس، خردل و سیر را در ظرف بزرگی ریخته و مخلوط کنید.
سالاد گردو
مواد لازم
- 3 عدد سیب زمینی
- 2 عدد تخم مرغ پخته و خرد شده
- یک دوم پیمانه مغز گردو خرد شده
- 5 ساقه کرفس خرد شده
- 250 گرم کاهو خرد شده
- 75 گرم پنیر بوترکیزه خرد شده
- یک دوم پیمانه سس مایونز
- یک دوم پیمانه خامه
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه
- یک چهارم پیمانه سرکه سفید
طرز تهیه
۱. سیب زمینیها را چهار قاچ کرده و با آب و نمک بپزید (به اندازه ای که له نشود)، سپس در آبکش ریخته و پوست آنها را بگیرید و به شکل مکعب برش دهید و به همراه تخم مرغ، گردو، کرفس، کاهو و پنیر در ظرف مناسبی بریزید.
۲. سس مایونز، خامه، نمک و فلفل را نیز در ظرف مناسبی ریخته، با همزن دستی مخلوط کنید سپس سرکه را افزوده، هم بزنید تا یکدست شود. سس را با مواد سالاد مخلوط کرده، در ظرفهای موردنظر بریزید و سرو کنید.
سالاد لوبیا با زیتون
مواد لازم
- 2 پیمانه لوبیا چیتی پخته شده
- 100 گرم زیتون سیاه حلقه شده
- 2 عدد پیاز قرمز کوچک حلقه شده
- عدد کاهو خرد شده
- برگ ریحان
- 40 گرم پنیر سفید
- دو سوم پیمانه روغن زیتون
- یک سوم پیمانه سرکه
- نمک
- فلفل سیاه و قرمز
طرز تهیه
۱. در ظرفی لوبیا، زیتون، پیاز، کاهو، برگ های ریحان و پنیر را بریزید. در ظرف دیگری روغن زیتون، سرکه و مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و روی مواد بالا بریزید و بلافاصله سرو کنید.
سالاد بادام زمینی
مواد لازم
- 200 گرم پاستا شکلی
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 3 تا 5 قاشق سوپخوری سرکه
- نصف پیمانه خامه
- نصف پیمانه سس مایونز
- نمک
- 100 گرم دانه آفتابگردان
- 100 گرم بادام زمینی نمکی
- یک پیمانه گردو (خردشده
- 1 1/4 پیمانه خیارشور نگینی خردشده
- نصف قوطی کنسرو ذرت
- نصف قوطی کنسرو نخودسبز
طرز تهیه
۱. پاستا را در قابلمه ای حاوی آب جوش بریزید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته و آماده شود، سپس آبکش کنید و روی آن، آب سرد بریزید.
۲. پاستا را در ظرف مناسبی ریخته و به آن فلفل سیاه، سرکه، خامه، سس مایونز و کمی نمک اضافه کرده و با یکدیگر کاملاً مخلوط کنید.
۳. دانه آفتابگردان، بادامزمینی، گردو و خیارشور را در ظرفی مناسب مخلوط کنید و به همراه دانه های ذرت و نخودفرنگی به مخلوط پاستا اضافه کرده و تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
۴. سالاد آماده شده را به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود. پس از این مدت، از یخچال بیرون آورید و سرو کنید.
نظر کاربران
تو این مملکت به برکت مسئولین میشه مگه این سالادها رو تهیه کرد؟