كيك چيپسي / یک ميان وعده كم كالری
كره، عسل و دارچين را با يكديگر مخلوط كرده و جوز و پوست پرتقال را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد. روي يك سطح آردپاشي شده خمير را پهن كرده و بهصورت دايرههايي با قطر ۱۰سانتيمتري جدا كنيد. باقي ماندههاي خمير را دوباره بهصورت دايره درآوريد.
- كره ذوب شده: ۵۰ گرم
- عسل: يك قاشق غذاخوري
- جوز تازه رنده شده: يك دوم قاشق غذاخوري
- دارچين: يك دوم قاشق غذاخوري
- كشمش: ۱۰۰ گرم
- پوست پرتقال شيرين: ۵۰ گرم
- خمير فيلو (قابل خريد از سوپرماركتها): ۵۰۰ گرم
- سفيده تخممرغ زده شده: يك عدد
- شكر: يك تا ۲ قاشق غذاخوري
روش تهیه :
1. كره، عسل و دارچين را با يكديگر مخلوط كرده و جوز و پوست پرتقال را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد.
۲. روي يك سطح آردپاشي شده خمير را پهن كرده و بهصورت دايرههايي با قطر ۱۰سانتيمتري جدا كنيد. باقي ماندههاي خمير را دوباره بهصورت دايره درآوريد.
3. مواد را داخل خمير ريخته و گوشههاي خمير را به هم وصل كنيد طوري كه انگار يك كيف است. مراقب باشيد خمير باز نشود.
۴. فر را در دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كنيد.
5. خميرهاي دايرهاي را روي كاغذ پخت قرار دهيد و روي آنها را سفيده تخممرغ بماليد و كمي شكر روي آن بريزيد. حدود 25 تا 30 دقيقه آن را بپزيد بهطوري كه ترد شود. زماني كه روي شيرينيها طلايي شد فر را خاموش كنيد.
۶. شيرينيها را از فر خارج كرده و روي توري قرار دهيد تا خنك شود.
7. وقتي خوب سرد شد ميتوانيد كمي كره و كشمش روي آنها بزنيد و نوش جان كنيد.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
نظر کاربران
ممنون
ولی اگه یه عکس ازش میذاشتید بهتر بود
ببخشید ولی همین الان عکسش آپ شد
ممنون
چیپسش کو؟!! :((