سلامت به سبك چيني
دستور آشپزی: نودل و ميگوي تند
روغن كنجد را در يك ماهيتابه گرم كنيد و تخممرغهاي زده شده را داخل آن بريزيد. تخممرغها را خوب كف ماهيتابه بريزيد تا حالت املت پيدا كند. حدود يك تا ۲ دقيقه بگذاريد سرد شود و سپس طرف ديگر را بهمدت يك دقيقه بپزيد.
- نودل: ۲۰۰ گرم
- روغن كنجد: يك قاشق غذاخوري
- تخممرغ زده شده: ۲ عدد
- فلفل قرمز خرد شده: يك عدد
- زنجبيل: به ميزان لازم
- ميگوي پختهشده: ۴۵۰ گرم
- سويا سس: يك قاشق غذاخوري
- گشنيز خرد شده: يك دسته
- نعناي خرد شده: يك دسته
- بادام زميني بو داده: يك كف دست
- آب ليمو:يك عدد
روش تهیه
1. نودلها را طبق دستوري كه روي پاكت آن نوشته شده پخته، آبكشي كنيد و كنار بگذاريد.
۲. روغن كنجد را در يك ماهيتابه گرم كنيد و تخممرغهاي زده شده را داخل آن بريزيد. تخممرغها را خوب كف ماهيتابه بريزيد تا حالت املت پيدا كند. حدود يك تا ۲ دقيقه بگذاريد سرد شود و سپس طرف ديگر را بهمدت يك دقيقه بپزيد. بعد آن را خلالي خرد كنيد.
3. فلفل و زنجبيل را درون يك ماهيتابه بريزيد و حدود يك تا 2 دقيقه سرخ كنيد و بعد نودلها، ميگو و تخممرغ را اضافه كنيد. اين مواد را داخل سويا سس بريزيد و حدود يك دقيقه سرخ كنيد.
۴. مواد را درون سبزيهاي خرد شده بريزيد و آب ليمو را به آن اضافه كنيد.
5. همه مايه را درون ظرفي ريخته، بادامزمينيها را روي آن بريزيد و سرو كنيد.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر