۱۱۵۳۸۱۴
۲ نظر
۵۰۵۱
۲ نظر
۵۰۵۱
پ

طرز تهیه خینکالی، غذای خوشمزه گرجستانی

خینکالی یک غذای خوشمزه و سنتی گرجستان است که طعم بسیار خوب و مطبوعی دارد در این مطلب آموزش آن را برای شما آماده کرده‌ایم.

پرشین‌وی: خینکالی یک غذای خوشمزه و سنتی گرجستان است که طعم بسیار خوب و مطبوعی دارد در این مطلب آموزش آن را برای شما آماده کرده‌ایم.

طرز تهیه خینکالی، غذای خوشمزه گرجستانی

خوراک گوشت چرخ کرده همیشه غذایی محبوب و خوشمزه در بین افراد جهان بوده است این بار این خوراک خوشمزه از دل تفلیس گرجستان آمده است.

خینکالی یک نوع غذای گرجی بسیار پرطرفدار در کشور گرجستان است و به نوعی غذای ملی گرجستان محسوب می‌شود. خینکالی یک بقچه از خمیر است که داخل آن گوشت و ادویه و سبزیجات معطر قرار می‌گیرد.

خینکالی انواع مختلفی دارد که عبارتند از: خینکالی گوشت - خینکالی سیب زمینی - خینکالی قارچ و انواع مختلف دیگر، ولی معروفترین و متداولترین نوع خینکالی همان خینکالی گوشت است. بسته به نوع خینکالی خمیر‌های آن را با موادی از قارچ و پنیر گرفته تا گوشت ادویه زده، سبزیجات معطر، پیاز و سیر پر می‌کنند و آن را در آب جوش می‌پزند. خینکالی را یا به تنهایی یا به همراه مقداری فلفل سیاه می‌خورند. گوشت داخل خینکالی را از قبل نمی‌پزند، به همین دلیل هنگام طبخ آب گوشت در داخل خمیر باقی می‌ماند. به هنگام خوردن، با اولین گاز باید آب داخل خمیر را مکید و گرنه خینکالی وا می‌رود؛ بنابراین متوجه شدید که خوردن این غذا شگرد دارد.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

پیاز: ۲عدد متوسط

فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری

فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری

آویشن: یک قاشق مربا خوری

نمک: به میزانلازم

خمیر پیراشکی: ۱ بسته

طرز تهیه خینکالی، غذای خوشمزه گرجستانی

طرز تهیه

خینکالی داخل ظرفی، گوشت چرخ کرده را با فلفل سیاه و قرمز و آویشن و پیاز بریزید و یک ملاقه آب سرد به آن اضافه کنید و آن را ورز دهید (خوب مخلوط کنید). علت اضافه کردن آب سرد به این مخلوط این است که عطر حاصل از آویشن به جسم گوشت می‌رود و آن را خوش عطر می‌کند.

نکته: لطفا به این مخلوط روغن اضافه نکنید، زیرا گوشت به اندازه کافی برای این غذا چرب است.

مخلوط حاصله را درون یک ماهی تابه ریخته و آن را تفت دهید. البته می‌توانید مخلوط را سرخ نکنید و درون خمیر پیراشکی بپیچید و آن را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون آب جوش بپزید که مردم گرجستان معمولا از این روش استفاده می‌کنند، ولی روش دیگری که دربالا توضیح داده شد این است که اول مخلوط گوشت را تفت دهیم و سرخ کنیم و سپس آن رادرون خمیر پیراشکی بپیچیم.

طرز تهیه خینکالی، غذای خوشمزه گرجستانی

پس از اینکه مخلوط شما تفت داده شد می‌گذارید تا سرد شود و یکی از خمیر‌های پیراشکی را باز کنید، مقدار لازم از مخلوط گوشت را در وسط خمیر پیراشکی که به شکل دایره است قرار می‌دهیم و سپس به صورت بقچه آن را جمع می‌کنیم و می‌بندیم.

سپس درون یک ماهی تابه مقداری لازم روغن مخصوص سرخ کردنی می‌ریزید و بقچه‌های درست شده را درون آن قرار می‌دهید تا کاملا سرخ شوند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    مرسی

    پاسخ ها

    • بدون نام

      پیراشکی. خودمون. بهتره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج