حال و هوای کافه در خانه؛ لاته
این روزها، بعضی از ما که عادت به وقتگذرانی و نوشیدن چای و قهوه در کافههای شهر داشتیم، به دلیل شرایط کرونایی از لذت دورهمیهای اینچنینی محروم ماندهایم. برای گذراندن این روزها کافیشاپ را به خانه خود بیاورید.
برترینها: این روزها، بعضی از ما که عادت به وقتگذرانی و نوشیدن چای و قهوه در کافههای شهر داشتیم، بهدلیل شرایط کرونایی از لذت دورهمیهای اینچنینی محروم ماندهایم. برای گذراندن این روزها کافیشاپ را به خانه خود بیاورید و با ایجاد یک گوشه دنج و آرام با سلیقه و خواسته خانواده، وقتگذرانی در خانه را به یکی از لذتبخشترین کارهای دنیا تبدیل کنید.
اگر عاشق قهوه و هر نوع نوشیدنی هستید به احتمال زیاد عاشق کافه هم هستید، در این سری از مطالب آشپزی سعی میکنیم طرز تهیه کلیه دسرها و نوشیدنیهای خوشمزهای که در کافی شاپها سرو میشود را به شما آموزش دهیم تا شما بتوانید در منزل یا محل کارتان مانند یک باریستا این دسرها و نوشیدنیها را تهیه کنید.
منو کافیشاپها معمولا لیست بلند بالایی است از انواع نوشیدنی، آن هم با اسمهای عجیب. در اغلب موارد هم نتیجه سفارشمان مطابق با ذائقه ما نیست. در این مطلب روش تهیه خانگی لاته آموزش داده شده است.
کافه لاته از عبارت ایتالیایی Caffe latte آمده است که به معنی قهوه (caffe) و شیر (latte) است. قهوه لاته یا همان کافه لاته ترکیبی از اسپرسو و شیر داغ با مقدار زیادی کف شیر است. کافه لاته سبکترین قهوهای است که با کمترین نسبت اسپرسو تهیه میشود و طعمی غلیظ، رایحهای تند، بافتی نرم و بسیار عالی دارد.
مواد لازم
اسپرسو تهیه شده با موکاپات یا فرنچ پرس
شیر داغ
وسیلهای برای تولید کف و فوم شیر
طرز تهیه اسپرسو و کف شیر بدون دستگاه
درست کردن کف شیر بدون دستگاه بسیار راحتتر از درست کردن اسپرسو بدون دستگاه است، اما با این وجود این کار غیر ممکن نیست، اما با این حال کافی است که در خانه یک آئروپرس، موکاپات یا فرنچ پرس داشته باشید تا به راحتی اسپرسو خود را تهیه کنید چرا که عملکرد هر سه اینها بر مبنای تولید فشار است.
همچنین شما میتوانید از پودر قهوه اسپرسو فوری استفاده کنید که به راحتی با مقداری آب جوش آماده میشود.
برای تولید کف شیرمناسب کافه لاته حتماً به شیر داغ (نه شیر جوشیده شده) نیاز داریم. شیر داغ ما نهایتاً باید دارای دمای ۶۰ درجه باشد.
در تهیه کف شیر ما به شیر داغ و همزن برقی یا دستی نیاز داریم. شیر داغ را با همزن تا حدی هم میزنیم تا شیر ما به حجم یک و نیم برابرِ حجم اولیه برسد و همچنین حالت فوم یا همان کف لطیف و با غلظت مناسبی را به دست آورد. این یکی از سادهترین روشهای درست کردن کف شیر مناسب کافه لاته در خانه است.
روشهای مختلفی برای درست کردن کف شیر وجود دارد. اگر فرنچ پرس و مایکروویو داشته باشید تنها یک دقیقه و نیم با یک کف شیر تازه فاصله دارید، اما مسلماً استفاده از دستگاه کف شیرساز کار شما را بسیار راحتتر میکند.
طرز تهیه
بعد از آماده شدن اسپرسو و کف شیر که مهمترین مواد تشکیل دهنده کافه لاته میباشند نوبت به ترکیب کردن این دو میرسد، ما به ۱/۳ فنجان اسپرسو نیاز داریم و ما بقیه فنجان را با کف شیر آماده شده پر میکنیم.
به همین راحتی ما یک فنجان کافه لاته خوشمزه و خوش عطر داریم. نوش جان کنید و لذت ببرید همچنین شما برای اضافه کردن شیر به اسپرسو میتوانید طرحهای فوق العاده جذابی را بر روی فنجان خود ایجاد کنید.
توجه داشته باشید که اگر چه کافه لاته فقط از شیر و اسپرسو تهیه میشود، اما شما با توجه به سلیقه شخصی خود میتوانید از انواع طعمدهندهها به عنوان مثال از دارچین، پودر کاکائو، عصاره وانیل و… به مقداری دلخواه در طرز تهیه کافه لاته استفاده کنید.
ارسال نظر