در آشپزخانههاي کشور شيلي چه ميگذرد؟
صف مخلوط ادویهها، گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، تخممرغ و آردسوخاری را داخل کاسهای گود ریخته و نصف قاشق چایخوری نمک به آن اضافه میکنیم. تمامی مواد را ورز میدهیم و به شکل کبابهای کوچک فرم داده و سرخ میکنیم.
مواد لازم
- میگوی سوخاری شده: ۱۲عدد
- بیسکویت کراکر نمکی: ۱۲ عدد
- کنسرو لوبیاچیتی: یک قوطی
- ساقه پیازچه: ۴ شاخه ریزشده
- کاری، تاندری ماسالا، آویشن، و پودرسیر: هرکدام یک قاشق چایخوری
- پنیر فیلافیلا: ۱۲ حلقه
- خردل: یک قاشق غذاخوری
- گوشت چرخ شده: ۳۰۰ گرم
- پیاز رنده شده: یک عدد
- تخممرغ: یک عدد
- آردسوخاری: ۴ قاشق غذاخوری
روش تهيه:
1- ساقههای پیازچه را ریز خرد کرده و با ادویهها مخلوط میکنیم.
2- نصف مخلوط ادویهها، گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، تخممرغ و آردسوخاری را داخل کاسهای گود ریخته و نصف قاشق چایخوری نمک به آن اضافه میکنیم. تمامی مواد را ورز میدهیم و به شکل کبابهای کوچک فرم داده و سرخ میکنیم.
3- سس لوبیاچیتی را گرفته و آن را پوره میکنیم و نصف باقیمانده پیازچه و ادویهها را به آن اضافه میکنیم. خردل را داخل پوره ریخته و مخلوط میکنیم تا مواد به خرد هم بروند.
4- یک برش پنیر را با خردل روی بیسکویت میچسبانیم، مقداری پوره روی آن قرار میدهیم و یک عدد کباب روی پوره میگذاریم. دوباره روی کباب مقدار کمی پوره و یک عدد میگوی سوخاری قرار میدهیم.
این غذا را من به سبک ابتکاری برگرفته از غذاهای کشور شیلی و مطابق با سلیقه ایرانی درست کردهام.
ارسال نظر