تجربهاي متفاوت در پاستاپزي
تابه چدنی را کاملا داغ میکنیم و فیله گوساله را با مقدار کمی روغن به سبک استیک سرخ میکنیم سپس سویا و رزماری را اضافه کرده و مخلوط میکنیم، قارچ را داخل مواد میریزیم و تفت میدهیم تا آب قارچ کشیده شود.
مجله زندگی ایده آل:
- پاستا: یک بسته، پخته و آبکش شده
- فیله گوساله: 700 گرم
- فلفل دلمهای: یک عدد ترجیحا رنگی
- سویاسس: 3 قاشق سوپخوری
- خردل: 5 قاشق سوپخوری
- رزماری خشک: یک قاشق غذاخوری
- سس پستو: یک قاشق غذاخوری
روش تهيه:
۱- ابتدا فیله گوساله را به شکل خلالی خرد کرده و قارچها را نیز شسته و از وسط نصف میکنیم.
۲- تابه چدنی را کاملا داغ میکنیم و فیله گوساله را با مقدار کمی روغن به سبک استیک سرخ میکنیم سپس سویا و رزماری را اضافه کرده و مخلوط میکنیم، قارچ را داخل مواد میریزیم و تفت میدهیم تا آب قارچ کشیده شود، در آخر خردل و پستو را اضافه کرده و مواد را با پاستای پخته شده مخلوط و سرو میکنیم.
ارسال نظر