۱۱۴۹۳۲
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

تجربه​اي متفاوت در پاستاپزي

تابه چدنی را کاملا داغ می‌کنیم و فیله گوساله را با مقدار کمی روغن به سبک استیک سرخ می‌کنیم سپس سویا و رزماری را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم، قارچ را داخل مواد می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا آب قارچ کشیده شود.

تجربه​اي متفاوت در پاستاپزي
مجله زندگی ایده آل:

تجربه​اي متفاوت در پاستاپزي

مواد لازم

  • پاستا: یک بسته، پخته و آبکش شده
  • فیله گوساله: 700 گرم
  • فلفل دلمه‌ای: یک عدد ترجیحا رنگی
  • سویاسس: 3 قاشق سوپ‌خوری
  • خردل: 5 قاشق سوپ‌خوری
  • رزماری خشک: یک قاشق غذاخوری
  • سس پستو: یک قاشق غذاخوری

روش تهيه:

۱- ابتدا فیله گوساله را به شکل خلالی خرد کرده و قارچ‌ها را نیز شسته و از وسط نصف می‌کنیم.

۲- تابه چدنی را کاملا داغ می‌کنیم و فیله گوساله را با مقدار کمی روغن به سبک استیک سرخ می‌کنیم سپس سویا و رزماری را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم، قارچ را داخل مواد می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا آب قارچ کشیده شود، در آخر خردل و پستو را اضافه کرده و مواد را با پاستای پخته شده مخلوط و سرو می‌کنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج