۱۱۳۶۳۵۴
۲ نظر
۵۰۶۱
۲ نظر
۵۰۶۱
پ

پیتزا تابه‌ای؛ خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه‌ای

پیتزا تابه‌ای یکی از انواع پیتزا‌های خوشمزه بین‌المللی است که با مواد متنوعی تهیه می‌شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.

چی‌شی: پیتزا تابه‌ای یکی از انواع پیتزا‌های خوشمزه بین‌المللی است که با مواد متنوعی تهیه می‌شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.

پیتزا تابه‌ای؛ خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه‌ای

مواد لازم برای ۲ نفر

  • آرد سفید: حدود ۱ پیمانه
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • ماست: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱ پنس
  • بکینگ پودر: ۵ گرم
  • سوسیس: ۱ عدد
  • کالباس: ۴ ورق
  • پنیر پیتزا: ۱۵۰ گرم
  • فلفل دلمه ای: ۱ عدد
  • گوجه فرنگی: ۱ عدد
  • سس پیتزا: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۱ قاشق مرباخوری
  • آویشن: ۱ قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

طرز تهیه

برای تهیه پیتزا تابه‌ای خوشمزه ابتدا تخم مرغ را به همراه ماست و مقداری نمک داخل یک کاسه مناسب ترکیب می‌کنیم تا کاملا یکدست شوند، در ادامه نصف آرد و بکینگ پودر را پس از الک کردن به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم.

پیتزا تابه‌ای؛ خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه‌ای

در ادامه باقیمانده آرد را الک می‌کنیم، سپس کم کم به مواد اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا خمیری نرم و یکدست به وجود بیاید. در صورتی که خمیر چسبندگی زیادی داشت می‌توانیم کمی روغن اضافه کنیم.

در این مرحله یک تابه مناسب انتخاب می‌کنیم و آنرا با کمی روغن مایع چرب می‌کنیم، سپس خمیر را به صورت یکدست در کف تابه پخش می‌کنیم. در ادامه مقداری روغن زیتون روی خمیر می‌مالیم و پس از ان سس پیتزا رو اضافه می‌کنیم.

پیتزا تابه‌ای؛ خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه‌ای

پس از اینکه سس پیتزا را روی خمیر پخش کردیم، مقداری پنیر پیتزا روی سس می‌ریزیم. در ادامه کالباس‌ها را به صورت ریز خرد می‌کنیم و روی پنیر پیتزا می‌ریزیم. حالا گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای و سوسیس خرد شده را روی پیتزا می‌ریزیم.

در این مرحله می‌توانیم برای تزیین روی پیتزا مقداری سوسیس و فلفل دلمه‌ای روی پنیر پیتزا بریزیم. مجددا روی پیتزا را با پنیر پیتزای فراوان می‌پوشانیم و تابه را با شعله پخش کن روی حرارت بسیار ملایم قرار می‌دهیم.

حالا درب تابه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم پیتزا با حرارت بسیار ملایم بپزد. زمانی که اطراف خمیر پیزا طلایی شد، تقریبا پیتزای ما اماده است. در پایان پیتزا را داخل ظرف مورد نظرمان می‌کشیم و پس از برش زدن با آویشن و سس کچاپ سرو می‌کنیم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ممنون. یه سوال. فرق پیده با لاهمجون چیه؟ هر دو به پیتزا ترکیه ای معروفن

  • بدون نام

    ايا كسى اين دستور درست كرده و راضى هست؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج