حال و هوای کافه در خانه؛ آیسکافی درست کنید
این روزها، بعضی از ما که عادت به وقتگذرانی و نوشیدن چای و قهوه در کافههای شهر داشتیم، بهدلیل شرایط کرونایی از لذت دورهمیهای اینچنینی محروم ماندهایم. برای گذراندن این روزها کافیشاپ را به خانه خود بیاورید.
برترینها: این روزها، بعضی از ما که عادت به وقتگذرانی و نوشیدن چای و قهوه در کافههای شهر داشتیم، بهدلیل شرایط کرونایی از لذت دورهمیهای اینچنینی محروم ماندهایم. برای گذراندن این روزها کافیشاپ را به خانه خود بیاورید و با ایجاد یک گوشه دنج و آرام با سلیقه و خواسته خانواده، وقتگذرانی در خانه را به یکی از لذتبخشترین کارهای دنیا تبدیل کنید.
اگر عاشق قهوه و هر نوع نوشیدنی هستید به احتمال زیاد عاشق کافه هم هستید، در این سری از مطالب آشپزی سعی میکنیم طرز تهیه کلیه دسرها و نوشیدنیهای خوشمزهای که در کافی شاپها سرو میشود را به شما آموزش دهیم تا شما بتوانید در منزل یا محل کارتان مانند یک باریستا این دسرها و نوشیدنیها را تهیه کنید.
منو کافیشاپها معمولا لیست بلند بالایی است از انواع نوشیدنی، آن هم با اسمهای عجیب. در اغلب موارد هم نتیجه سفارشمان مطابق با ذائقه ما نیست. در این مطلب روش تهیه خانگی آیس کافی آموزش داده شده است.
اگر از طرفداران پرو پا قرص قهوه باشید، بدون شک اسم آیس کافی به گوشتان خورده، نوشیدنی خوشمزهای که واقعا در هوای گرم تابستان یا روزهای سرسبز و زیبای بهار حال آدم را عوض میکند. آیس کافی یا به بیان صحیحتر آیسد کافی (Iced Coffee) نام نوشیدنی خنک تابستانی است که با قهوه سنگین و غلیظ تهیه میشود. دلیل استفاده از قهوه غلیظ در فرمولاسیون تهیه این معجون خوشمزه این است که موقع آب شدن یخها و حل شدن بقیه مواد، نوشیدنی ما خیلی رقیق نشود. در کشورهای مختلف جهان افزودنیهای متفاوتی به این نوشیدنی سرد اضافه میکنند، اما پایه اصلی آن قهوه با یخ و کمی شیر و شکر یا بستنی است. نکته مهم و کلیدی در مورد تهیه این نوع آیس کافی بعد از غلیظ بودن قهوه این است که قهوهای که آماده میکنیم نباید تفاله داشته باشد و یا به تعبیر سادهتر باید از قهوه اسپرسو و یا دیگر انواع قهوه که توسط دستگاه تهیه شده و از فیلتر عبور کرده استفاده شود. از همین رو، چون قهوههای ترک دارای تفاله میباشند برای تهیه آیس کافی مناسب نیستند.
مواد لازم
اسپرسوساز برقی یا موکا پات و یا سایر قهوه سازهای فیلتری (قهوه ساز فرانسه، نسپرسو، فرنچ پرس و…)
بین ۶۰ تا ۷۵ میلیلیتر قهوهی اسپرسو (معادل دو الی سه فنجان کوچک) یا ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیلیتر قهوهی فیلتری
۲ الی ۳ قاشق چایخوری شکر (با توجه به ذائقهتان)
یخ حبهای به مقدار لازم (اندازه حبهها نه زیاد درشت باشد که چند تکه کل فضای لیوان را اشغال کند و نه آنقدر کوچک باشد که سریع ذوب شوند)
خامه یا شیر پر چرب (اگر اسپرسو ساز شما خامه زن دارد، به وسیله آن خودتان خامه درست نمایید، ولی اگر ندارد میتوانید از خامههای آماده قنادی استفاده نمایید)
طرز تهیه
ابتدا با دستگاههای ذکر شده یک قهوه کاملا غلیظ تهیه میکنیم.
در یک لیوان تا حدود ۲ الی ۳ سانتیمتر پایینتر از دهانه لیوان یخ میریزیم، (همان طور که گفته شد سعی کنید از حبههای یخ متوسط استفاده نمایید) و سپس در صورت تمایل به آن خامه یا شیر پر چرب اضافه مینماییم.
قهوهای که تهیه کردهاید را درون لیوان بر روی یخها، شیر و خامه بریزید.
اگر تمایل دارید میتوانید ۲ تا ۳ قاشق چایخوری شکر به آیس کافی خود اضافه کنید و سپس آن را هم بزنید. حدود ۱ دقیقه صبر کنید. آیس کافی خوشمزه و دلچسب شما آماده است، میتوانید نوش جان کنید.
نظر کاربران
اتفاقا دیروز ما تو محل کار درست کردیم . جاتون خالی طعم متفاوت و منحصر به فردی داشت . حتما امتحان کنید
پاسخ ها
آدرس محل کارتونو میخوام
به به چه محل کاری
نوش جان
نوش جان
دوستش دارم
پس محل کار نبوده محل تفریح است