۱۱۲۶۲۱
۳ نظر
۵۰۱۰
۳ نظر
۵۰۱۰
پ

میگو با گوشت خرچنگ

این میگوهای زیبا و خوش‌طعم را می‌توانید به عنوان پیش‌‍‌غذا یا میان‌وعده تهیه و میل کنید. البته برای تهیه آن به میگوهای درشت نیاز دارید تا بتوانید داخل شکم آنها را با مخلوط گوشت خرچنگ و پیازچه پر کنید.

میگو با گوشت خرچنگ

برترین ها: این میگوهای زیبا و خوش‌طعم را می‌توانید به عنوان پیش‌‍‌غذا یا میان‌وعده تهیه و میل کنید. البته برای تهیه آن به میگوهای درشت نیاز دارید تا بتوانید داخل شکم آنها را با مخلوط گوشت خرچنگ و پیازچه پر کنید.

• تعداد: ۱۶ عدد

• زمان تهیه: ۳۵ دقیقه

• زمان پخت: ۱۰ دقیقه

مواد لازم

• ۱۶ عدد میگوی درشت با دم

• ۲۸ گرم پنیر خامه‌ای نرم

• دو قاشق غذاخوری سس مایونز یا سس سالاد

• یک قاشق چایخوری نمک

• ۱۸۵ گرم فیله گوشت خرچنگ

• دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده

• دو قاشق غذاخوری فلفل قرمز کبابی

میگو با گوشت خرچنگ

طرز تهیه

۱. اگر میگوی منجمد خریده‌اید، آن را یخ‌زدایی کنید. پوست آنها را بگیرید و دم میگوها را نگه دارید. میگوها را بشویید و آبکش کنید. سپس روی دستمال کاغذی حوله‌ای بگذارید تا کاملا خشک شوند. کف سینی فر را با فول بپوشانید. فویل را با روغن چرب کنید و سینی را کنار بگذارید.

۲. در یک کاسه متوسط، پنیر خامه‌ای را با هم‌زن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا نرم شود. سس مایونز، خردل و نمک را اضافه کنید. گوشت خرچنگ، پیازچه و فلفل قرمز کبابی را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

۳. هرکدام از میگوها را از قسمتی که خمیده شده است برش دهید. شکم آنها را باز کنید و درون سینی فر بچینید. داخل شکم آنها را از مخلوط گوشت خرچنگ پر کنید. دم میگو را بالا بیاورید تا روی مواد میانی را بپوشاند.

۴. آنها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا میگوها سفید شوند. آنها را گرم سرو کنید.

ارزش غذایی

• کالری: ۳۸

• چربی: ۲ گرم

• کلسترول: ۲۳ میلی‌گرم

• سدیم: ۹۰ میلی‌گرم

• کربوهیدرات: ۱۹ گرم

• پروتئین: ۴ گرم
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • کاربر

    در دین اسلام مسلمانان از مصرف گوشت خرچنگ نهی شده اند....

  • محمد حسین

    یادش بخیر... اون وقتا که ما کوچیک بودیم خرچنگ حروم بود.اما الان دیگه علم پیشرفت کرده

  • خردادي

    اصلا دلم نمي خواد لب به غذاهايي بزنم كه دينم بنا به مصالحي كه نمي دونيم مارو از خوردنش نهي كرده . مجله جون شما هم اين مدل غذاهارو آموزش نده .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج