میگو با گوشت خرچنگ
این میگوهای زیبا و خوشطعم را میتوانید به عنوان پیشغذا یا میانوعده تهیه و میل کنید. البته برای تهیه آن به میگوهای درشت نیاز دارید تا بتوانید داخل شکم آنها را با مخلوط گوشت خرچنگ و پیازچه پر کنید.
برترین ها: این میگوهای زیبا و خوشطعم را میتوانید به عنوان پیشغذا یا میانوعده تهیه و میل کنید. البته برای تهیه آن به میگوهای درشت نیاز دارید تا بتوانید داخل شکم آنها را با مخلوط گوشت خرچنگ و پیازچه پر کنید.
• تعداد: ۱۶ عدد
• زمان تهیه: ۳۵ دقیقه
• زمان پخت: ۱۰ دقیقه
مواد لازم
• ۱۶ عدد میگوی درشت با دم
• ۲۸ گرم پنیر خامهای نرم
• دو قاشق غذاخوری سس مایونز یا سس سالاد
• یک قاشق چایخوری نمک
• ۱۸۵ گرم فیله گوشت خرچنگ
• دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
• دو قاشق غذاخوری فلفل قرمز کبابی
طرز تهیه
۱. اگر میگوی منجمد خریدهاید، آن را یخزدایی کنید. پوست آنها را بگیرید و دم میگوها را نگه دارید. میگوها را بشویید و آبکش کنید. سپس روی دستمال کاغذی حولهای بگذارید تا کاملا خشک شوند. کف سینی فر را با فول بپوشانید. فویل را با روغن چرب کنید و سینی را کنار بگذارید.
۲. در یک کاسه متوسط، پنیر خامهای را با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا نرم شود. سس مایونز، خردل و نمک را اضافه کنید. گوشت خرچنگ، پیازچه و فلفل قرمز کبابی را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
۳. هرکدام از میگوها را از قسمتی که خمیده شده است برش دهید. شکم آنها را باز کنید و درون سینی فر بچینید. داخل شکم آنها را از مخلوط گوشت خرچنگ پر کنید. دم میگو را بالا بیاورید تا روی مواد میانی را بپوشاند.
۴. آنها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا میگوها سفید شوند. آنها را گرم سرو کنید.
ارزش غذایی
• کالری: ۳۸
• چربی: ۲ گرم
• کلسترول: ۲۳ میلیگرم
• سدیم: ۹۰ میلیگرم
• کربوهیدرات: ۱۹ گرم
• پروتئین: ۴ گرم
نظر کاربران
در دین اسلام مسلمانان از مصرف گوشت خرچنگ نهی شده اند....
یادش بخیر... اون وقتا که ما کوچیک بودیم خرچنگ حروم بود.اما الان دیگه علم پیشرفت کرده
اصلا دلم نمي خواد لب به غذاهايي بزنم كه دينم بنا به مصالحي كه نمي دونيم مارو از خوردنش نهي كرده . مجله جون شما هم اين مدل غذاهارو آموزش نده .