با سس چیلی و چاشنی
هاني چيكن + بينرايس + سالاد ونيز
آب كتري را بجوشانيد و يك ماهيتابه و قابلمه را روي حرارت زياد قرار دهيد. فر را روشن كرده و در دماي ۲۲۰ درجه سانتيگراد و ۴۲۵ درجه فارنهايت قرار دهيد.
- سينه مرغ: ۴ سينه مرغ ۱۸۰ گرمي
- رزماري: چند برگ
- گشنيز تازه: چند برگ
- نمك و فلفل: به ميزان كافي
مواد لازم بين رايس :
- پياز: 2 عدد
- چوب دارچين: يك عدد
- برنج: 250 گرم
- عصاره مرغ: 600 ميليليتر
- لوبيا: 400 گرم
مواد لازم سس چيلي
- پياز: ۴ عدد
- آويشن: يك قاشق چايخوري
- برگبوي تازه: ۳ عدد
- سير: ۴ حبه
- جوز هندي: يك عدد
- ادويه تند: به ميزان لازم يا سس قرمز فلفلي
- فلفل چيلي: يك عدد
- عسل: به ميزان كم
مواد لازم سالاد ونيز
- فلفل قرمز: يك عدد
- كاهو: به ميزان لازم
- ليمو: 2 عدد
- پياز قرمز: يك چهارم
- شاهي: يك دسته كوچك
ادويهها
- نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
- روغن زيتون: به ميزان لازم
مواد لازم پيشغذا
- بلال بزرگ بدون پوشال: 4 عدد
برای شروع
آب كتري را بجوشانيد و يك ماهيتابه و قابلمه را روي حرارت زياد قرار دهيد. فر را روشن كرده و در دماي ۲۲۰ درجه سانتيگراد و ۴۲۵ درجه فارنهايت قرار دهيد.
- پيش غذا
- بین رایس
پيازها را به هم بزنيد و اجازه دهيد تا نرم شوند. عصاره مرغ را درون مواد اضافه كنيد. در يك قابلمه ديگر لوبياها را ريخته تا پخته شوند. برنج را به مواد داخل ماهيتابه اضافه كنيد تا لوبياها آماده شوند ميتوانيد تمامي مواد را با هم مخلوط كنيد و در آن را بگذاريد، پس از ۵ دقيقه لوبياها را درون مواد بريزيد و به هم بزنيد و مجدد در قابلمه را بگذاريد. بعد از ۱۲دقيقه در قابلمه را برداشته و اجازه دهيد تا تمامي آب داخل قابلمه تبخير شود حالا زير غذا را خاموش كنيد. حتما قبل از سروكردن آن را مزه كنيد تا ادويهها به اندازه باشند.
- هانی چیکن
- سس چیلی
- سالاد ونیز
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
نظر کاربران
ممنونم خوب بود لطفا دستورغذا های سنتی را بشتر ارئه دهید