۱۱۱۷۰۰۷
۱۴ نظر
۶۱۵۸
۱۴ نظر
۶۱۵۸
پ

طرز تهیه یخنی نخود؛ آبگوشتِ شیرازی‌ها

یخنی همان آب‌گوشت شیرازی‌هاست که طعم بی‌نظیری دارد.

ایرنا: یخنی همان آب‌گوشت شیرازی‌هاست که طعم بی‌نظیری دارد.

طرز تهیه یخنی نخود؛ آبگوشتِ شیرازی‌ها

مواد لازم

گوشت گوسفند: ۴۰۰ گرم
نخود: نصف پیمانه
لوبیا قرمز یا لوبیا چیت: پیمانه
رب گوجه فرنگی: ۳ ق غ
پیاز: ۱عدد متوسط
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
آب جوش: به میزان لازم
گوجه فرنگی: ۲عدد چهار قاچ خورد شده
سیب‌زمینی: ۳ عدد

طرز تهیه یخنی نخود؛ آبگوشتِ شیرازی‌ها

طرز تهیه

۱. ابتدا گوشت را با پیاز و کمی روغن تفت دهید سپس زردچوبه را اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود و گوشت کاملا به زردچوبه آغشته شود. سپس رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا رب گوجه رنگ خود را آزاد کند.

۲. نخود و لوبیا و در صورت تمایل گندم پوست کنده را هم اضافه کنید و کمی با هم مخلوط کنید. ترجیحا نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید. در بعضی از نقاط فارس فقط با نخود پخته می‌شود و لوبیا نداره که اصطلاحا به یخنی نخود معروف است.

طرز تهیه یخنی نخود؛ آبگوشتِ شیرازی‌ها

۳. سپس نمک و فلفل سیب زمینی‌ها و گوجه را هم اضافه کنید کمی مخلوط کنید و آب جوش روی آن بریزید تا کاملا روی مواد را بگیرد. بعد از اینکه چند قل زد زیر آن را کم کنید و اجازه دهید تا کاملا بپزه و آماده بشه. بعضی از مناطق فارس تکه‌هایی از کلم قمری هم به اون اضافه می‌کنند.

۴. بعد از آماده شدن آب مواد را با آبکش جدا کنید و پوست سیب‌زمینی‌ها را جدا کنید. در صورتی که گوشت با استخوان هست، استخوان آن را بگیرید و مواد را با گوشت‌کوب یا گوشت‌کوب برقی نرم کنید. با کمی از آب گوشت سرو کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ای جانم.....

  • بدون نام

    اون کلم قمری رو توی یخنی نخود نمیندازن اون یخنی کلم و عدسه که فرق دارن با هم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      گندم نمیریزنا

    • \

      ج می‌کنم به

  • بدون نام

    مُردم براش بينظيره با دوغ و سبزي

    پاسخ ها

    • محمد.رسام

      ابگوشت لازم نیست تفت بدین و معمولا با لوبیا سفید استفاده میشه کمی هم باید ترش مزه بشه

  • بدون نام

    این که همون دستور آبگوشت همه جاست

    پاسخ ها

    • بدون نام

      آره همون ابگوشت معمولی همه جاس.

    • بدون نام

      آره خوب، چون تو شیراز به اینی که شما میگید آبگوشت میگن یخنی. آبگوشت شیرازی در اصل نخود و لپه نداره

  • مریم

    این نخداب خودمونه

  • بدون نام

    منم میخوام

  • بدون نام

    ابگوشت فارس رو تشريف بياريد سمت لارستان ميل كنيد ميدونيد كه فرق داره
    در اصل هم ربطي به فارس نداره
    ادويه عربي كه استفاده ميشه و يه سري فوت كوزه گري داره كه ابگوشت سمت لارستان رو بهتر ميكنه
    در ضمن گوشت كه مزه اصليشه از گوشت كره استفاده ميشه
    بقيه جاها گوشت گوسفند اين اولين نكته است

  • بدون نام

    این همون آبگوشت معمولی خودمونه.وقتی هم می کوبیم میشه گوشت کوبیده.

  • ستاره

    شیرازیا حتما لوبیا چیتی داخلش میکنن اصلا با لوبیا قرمز نمیشه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج