سشوان اردك نخوردین؟ امتحان کنین
تمامي مواد مايه پفكي را نيز داخل يك كاسه با همزن دستي مخلوط كرده و كنار ميگذاريم. بادمجانها را حلقه حلقه كرده و جداگانه سرخ ميكنيم، فلفلهاي خلالي را نيز به مدت يك دقيقه داخل روغن داغ سرخ ميكنيم.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- گوشت اردك يا جايگزين آن سينه مرغ: ۵۰۰ گرم
- بادمجان: ۲عدد
- فلفل دلمه قرمز: يك عدد
- مواد لازم براي تهيه مايه پفكي:
- ماءالشعير: يك ليوان
- آرد سفيد: يك ليوان
- سفيده تخممرغ: يك عدد
- آويشن: نوك قاشق چايخوري
- كاري: نوك قاشق چايخوري
- نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
مواد لازم براي تهيه سس سشوان:
- ماءالشعير: يك ليوان
- آرد ذرت: 2 قاشق غذاخوري
- شكر: 3 قاشق غذاخوري
- سركه سفيد: 2 قاشق غذاخوري
- تاي سس سير و فلفل: 3 قاشق غذاخوري
- سس تاباسكو: چند قطره
- كنجد: يك قاشق غذاخوري
روش تهيه:
۱. براي تهيه سس تمامي مواد را با هم مخلوط كرده و روي حرارت قرار ميدهيم و مدام هم ميزنيم تا غليظ شود.
۲. تمامي مواد مايه پفكي را نيز داخل يك كاسه با همزن دستي مخلوط كرده و كنار ميگذاريم. بادمجانها را حلقه حلقه كرده و جداگانه سرخ ميكنيم، فلفلهاي خلالي را نيز به مدت يك دقيقه داخل روغن داغ سرخ ميكنيم تا بدون تغيير رنگ فقط كمي نرم شوند. گوشت مرغ يا اردك را به شكل انگشتي باريك و بلند برش داده، ميتوانيم به آن علاوه بر نمك كمي ادويه و زعفران نيز اضافه كنيم.
۳. برشهاي اردك را داخل مايه پفكي زده و داخل روغن داغ شناور و سرخ ميكنيم.
۴. گوشت اردك پفكي، بادمجان و فلفل دلمهاي را داخل ظرف موردنظر براي سرو قرار ميدهيم و روي آن را به ميزان دلخواه سس ميريزيم.
نظر کاربران
قبل از خوردن..
البته قیافش که خوب نیست ولی به امتحانش می ارزه
بعد از خوردن..
ای ای ای ای ای
دلم درد می کنه دکتر اگه این دفعه نجاتم بدی قول قول میدم که دیگه غذاهایی که به من نمی سازن نخورم....