سالاد مرغ چینی
ابتدا رايس پيپر يا خمير يوفكا را به شكل نواري برش داده و سرخ ميكنيم.كاهو را شسته و خرد ميكنيم، هويجها را پوست كنده و رنده ميكنيم، جوانهها را نيز شسته و تمام مواد را كنار ميگذاريم تا كاملا خشك شوند.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- كاهو: يك عدد
- هويج: ۳ تا ۴ عدد
- جوانه گندم: ۲ ليوان
- سينه يك عدد مرغ كامل
- رايس پيپر (ورق برنج): به ميزان لازم من پيشنهاد ميكنم به جاي رايس پيپر از خمير يوفكا نيز استفاده كنيد.
مواد لازم براي تهيه سس بادامزميني:
- سس مايونز: 2 قاشق غذاخوري
- سس كچاپ: نصف قاشق غذاخوري
- سركه سفيد: 4 قاشق غذاخوري
- كره بادامزميني: 2 قاشق غذاخوري
- روغن زيتون: 150 ميليليتر
- خردل: يك قاشق غذاخوري
براي تهيه سس تمام مواد را با قاشق مخلوط ميكنيم
روش تهيه:
۱. ابتدا رايس پيپر يا خمير يوفكا را به شكل نواري برش داده و سرخ ميكنيم.
۲. كاهو را شسته و خرد ميكنيم، هويجها را پوست كنده و رنده ميكنيم، جوانهها را نيز شسته و تمام مواد را كنار ميگذاريم تا كاملا خشك شوند.
۳. مرغ را ۲ساعت داخل مقداري روغن زيتون، دانه فلفل سياه و يك حبه سير رنده شده قرار ميدهيم تا كاملا مزهدار شود سپس در حدي كه روي آن تغيير رنگ دهد داخل چدن سرخ ميكنيم، داخل فويل پيچيده و حدود نيم ساعت داخل فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كردهايم، قرار ميدهيم. مرغ آماده شده را از فر خارج كرده و ميگذاريم كاملا سرد شود و به صورت ورقهاي برش ميدهيم.
۴. كاهوها را داخل ظرف ريخته روي آن چند قاشق سس ميريزيم و به صورت لايه لايه روي هم ابتدا هويج را قرار داده سپس مرغها، روي مرغ جوانه گندم يا ماش و درنهايت رايس پيپرهاي سرخ شده را ميگذاريم و روي تمام مواد سس ميريزيم.
ارسال نظر