کیک توت فرنگی با مغز توت فرنگی عالیه!
درست کردن کیک زیر بسیار ساده است و در عین حال مغز توت فرنگی آن برای مهمانان یک سورپرایز لذتبخش می تواند باشد.
برترین ها: در بهار و تابستان که میوه های خوشمزه ای مانند توت فرنگی می رسد، باید از فرصت استفاده کرد و دسرها و کیک های متنوع و خوشمزه ای با این میوه های بهاری درست کرد. درست کردن کیک زیر بسیار ساده است و در عین حال مغز توت فرنگی آن برای مهمانان یک سورپرایز لذتبخش می تواند باشد.
مواد لازم:
• ۲ بسته پودر کیک
• کره، تخم مرغ، آب (یا شیر) به اندازه لازم برای پودر کیک (روی بسته پودر کیک را بخوانید)
• ۲ بسته خامه پرچرب
• ۱ بسته خامه برای تزئین کیک (۲۲۰ گرم)
• ۷۰۰ گرم توت فرنگی
• یک کیلوگرم فوندان قرمز
• ۱۰۰ گرم فوندان سبز
• مارکر رنگ غذا (مشکی)
روش تهیه:
1. اجاق را در دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید.
۳. طبق دستورالعمل روی بسته پودر کیک، خمیر را آماده کنید. سپس این خمیر را برای دو قالب، به دو تکه تقسیم کنید. هر قالب به شما دو لایه از کیک را می دهد.
۴. حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه کیک ها را بپزید تا وقتی که در مرکز کیک ها خلال دندان می زنید تمیز بیرون بیاید.
۵. بگذارید کیک ها کاملاً سرد شوند و سپس آنها را از قالب دربیاورید و با چاقو قسمت های ناصاف را صاف ببرید.
۶. حالا دو لایه از کیک ها را بردارید و با قالب قلبی شکل وسط آنها را درآورید.
۷. خامه پرچرب و خامه تزئینی را با هم بزنید.
۱۲. اگر خواستید می توانید لبه های کیک را بزنید تا لبه های گردتری داشته باشد.
۱۵. با قالب برگی شکل، از فوندان سبز برگ دربیاورید و با کمی آب زیر آنها را خیس کرده و به کیک بچسبانید.
پ
نظر کاربران
شکلاته؟