دمپختک گوجه و سیبزمینی؛ یادآور دوران کودکی
دمپختک گوجه و سیب زمینی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که عطر و طعمش شما را به یاد زمان قدیم و دوران کودکی میاندازد. طرز تهیه این پلو بسیار راحت است و نکتهی بسیار مهم این غذا، کمهزینه بودن آن است.
وبسایت یامیشف: دمپختک گوجه و سیب زمینی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که عطر و طعمش شما را به یاد زمان قدیم و دوران کودکی میاندازد. طرز تهیه این پلو بسیار راحت است و نکتهی بسیار مهم این غذا، کمهزینه بودن آن است.
دمپختک گوجه و سیب زمینی جزء غذاهایی است که میتوانید خیلی راحت و فوری در منزل تهیه نمایید. در تهیه این غذا با توجه به ذائقه خود میتوان از گوشت سفید، قرمز، میگو، حبوبات و… استفاده کنید در برخی مناطق دمپخت گوجه فرنگی با سیب زمینی تهیه میشود.
مواد لازم
- ۲ پیمانه برنج
- ۵ عدد گوجه
- ۱ ق رب گوجه
- ۲ عدد سیب زمینی
- ۲ عدد پیاز
- روغن و نمک و زردچوبه و فلفل
- ۲ لیوان آب
طرز تهیه
۱. ابتدا سیب زمینی نگینی را سرخ کرده و کنار بگذارید، سپس پیاز را در روغن تفت دهید.
۲. گوجه خرد شده را اضافه کرده، وقتی گوجه آب انداخت رب، ادویه و سیب زمینی سرخ شده را اضافه کرده و خوب تفت دهید.
۳. ۲ لیوان آب و برنج را اضافه کرده با حرارت ملایم بپزید تا آب برنج خشک شود. سپس زیر گاز را کم کنید تا ۱ ساعت به خوبی بپزد.
نظر کاربران
رب گوجه زیاد نبود؟
ته دیگش نمیسوزه با این ترتیب؟
پاسخ ها
زیرش را کم کن، روغنش کمی زیاد باشه میره تهش یک ته دیگ طلایی فوق العاده خوشمزه میشه
اسم این غذا : استامبولی پلو یا کته گوجه فرنگی هست،
دمپختک گوجه و سیب زمینی رو از کجا درآوردید خدا وکیلی
پاسخ ها
براهرشهر فرق می کنه .مثلااستانبولی کرمان کاملا متفاوت ازجاهای دیگه اس.ماکرمانی هابه این میگیم گوجه پلو .
موقع دم کردن
والا ما به این میگیم استامبولی . یا استانبولی
پاسخ ها
ماهم
ما هم میگیم استامبولی یا استنبولی
عدس هم بهش بزنید عالیه
البته اگه پیازداغم داشته باشه خیلی عالی میشه طعمش متفاوت ترمیشه
دمپخت تماته به قول آبادانیها
ما به این میگم دمپختک و داخل استانبولی لوبیا سبز و گوشت چرخ شده می ریزیم
قبلش لازم نیست برنج خیس بخوره؟
لطفا یک نفر که واقعا می دونه پاسخ بده
جواب الکی هم ندید
ممنون
پاسخ ها
عزیزم برنج رو برای همه ی غذاها از قبل اگر خیس کنیم خیلی بهتره. برای اینم حتما خیس کن. البته من با آب گوجه خیس میکنم عالیه
هرچی بیشتر خیس بخوره ب زمان پخت کمتری نیاز داره
عجب فکر بکری، ممنون از راهنمایی ات،
من سیر توش میریزم مزش عالی میشه با روغن حیوانی که دیگه نگو فردا درست میکنم